Ολυμπιακός: Περιμένει απάντηση Γκαρντ και ετοιμάζει τον Λεμονή για 3η φορά!

Ολυμπιακός: Περιμένει απάντηση Γκαρντ και ετοιμάζει τον Λεμονή για 3η φορά!

Από ώρα σε ώρα, όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Κι αν από την ΠΑΕ ξεκαθάρισαν χθες ότι περιμένουν την απάντηση του Γάλλου Ρενέ Γκαρντ (ο Φιλίπ Μοντανιέ απάντησε ήδη αρνητικά), να αναλάβει από τώρα, εντούτοις όλες οι ενδείξεις φέρουν τον… Τάκη Λεμονή ξανά στον ερυθρόλευκο πάγκο!

Ο Ρενέ Γκαρντ (όπως και άλλοι προπονητές) «κολλάει» να αναλάβει στην παρούσα φάση την ομάδα (και είναι πολύ λογικό), αλλά είναι «ζεστός» για το καλοκαίρι. Οι ερυθρόλευκοι τον περιμένουν μέχρι σήμερα και αν η απάντηση είναι όντως αρνητικήν τότε θα στραφούν σε νέα… προσωρινή λύση (όχι Βούζα), πιθανότατα αυτή του Τάκη Λεμονήν μέχρι τέλους της σεζόν. Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος κόουτς έχει ακόμα πολλούς υποστηρικτές στον κόσμο του Ολυμπιακού, λόγω της προηγούμενης θητείας του στην ομάδα. Κι έτσι όπως είναι αυτή στιγμή τα πράγματα στο λιμάνι, φαντάζει ως την ιδανική προσωρινή λύση, παρά την χθεσινή διάψευση της ΠΑΕ ότι δεν τίθεται θέμα. Όμως για αρκετά θέματα η ΠΑΕ υποστήριξε το ίδιο, αλλά τελικά υπήρχε όντως θέμα…

Όπως και να έχει, δεν αποκλείεται μέσα στην μέρα να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ο Ολυμπιακός περιμένει το «ναι» του Ρεμί Γκαρντ. Αν απαντήσει αρνητικά, τότε το σενάριο Λεμονή ενδεχομένως να ενεργοποιηθεί και ο «sir Takis» να καθίσει για τρίτη φορά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, όπως συνέβη τις περιόδους 2000-02 και 2006-08.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter