Ολυμπιακός: Τα 8 δοκάρια του Καρντόσο!

Ολυμπιακός: Τα 8 δοκάρια του Καρντόσο!

Τρία γκολ, τέσσερις ασίστ και… οκτώ δοκάρια είναι ο τελικός απολογισμός του Όσκαρ Καρντόσο στις 34 εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν!

Ο 34χρονος Παραγουανός επιθετικός, σίγουρα δεν έπεισε για τα λεφτά που δόθηκαν για την απόκτηση του περίπου 4,5 εκατ ευρώ (2,5 εκατ. για να αποκτηθεί από την Τράμπζονσπορ συν 2 εκατ το συμβόλαιο του τον χρόνο), όμως δεν παύει να διεκδικεί και το… Οσκαρ ατυχίας ή γκίνιας (πείτε το όπως θέλετε) της χρόνιας.

Πολύ δύσκολα θα βρεθεί φορ σε παγκόσμιο επίπεδο να έχει σημαδέψει τόσες φορές τα δοκάρια των αντιπάλων όσες ο Καρντόσο, ο οποίος ξεπέρασε έναν άλλον επιθετικό των «ερυθρολεύκων» τον Κύπριο Γιαννάκη Οκκά, που είχε επτά φορές σημαδέψει τα αντίπαλα γκολπόστ.

Τα οκτώ δοκάρια του Παραγουανού ήταν: 3 με τον Παναιτωλικό (ένα στον πρώτο γύρο στο «Καραϊσκάκη» και δύο χθες στο Αγρίνιο), ένα με τα Γιάννινα, δύο με τον Αρη στο Κύπελλο (ένα στη Θεσσαλονίκη κι ένα στη ρεβάνς στο Φάληρο), ένα με τον Ατρόμητο στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου στο «Καραϊσκάκη» κι ένα με την ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό του ματς στο ΟΑΚΑ, όπου να έμπαινε γκολ ο Ολυμπιακός θα προκρινόταν στον τελικό της διοργάνωσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter