Ολυμπιακός: Τρεις παίκτες αποχαιρετούν το Λιμάνι

Ολυμπιακός: Τρεις παίκτες αποχαιρετούν το Λιμάνι

Η Σταντάρ Λιέγης έχει μείνει ικανοποιημένη από την αγωνιστική προσφορά του Κωνσταντίνου Λαΐφη και είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με τον Ολυμπιακό για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του, αντί 1.8 εκατ. ευρώ. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός μετακινήθηκε στην ομάδα της Λιέγης από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016 με διετή δανεισμό.

Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ολοκληρώνεται ο διετής δανεισμός και ο αθλητικός διευθυντής της βέλγικης ομάδας, Ολιβιέ Ρενάρ, επιβεβαίωσε ότι η διοίκηση θα καταβάλει το 1,8 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους» για ν’ αποκτήσουν τα δικαιώματα του.

Επίσης δε θα επιστρέψουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό οι Γιάννης Γιαννιώτας και Σάσα Ζντιέλαρ, καθώς Βαγιαδολίδ και Παρτιζάν φέρονται αποφασισμένες να αποκτήσουν τα δικαιώματά τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βελιγράδι, οι ιθύνοντες της σερβικής ομάδας ετοιμάζονται να καταβάλλουν στον Ολυμπιακό, ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ, ώστε να διατηρήσουν τον Ζντιέλαρ στο ρόστερ τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο 23χρονος παίκτης δεν υπολογίζονταν από τους «ερυθρολεύκους» και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη σερβική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησή του, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Τέλος η Βαγιαδολίδ θέλει να κρατήσει τον Γιαννιώτα. Η ισπανική ομάδα, που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία, είναι ευχαριστημένη με την αγωνιστική παρουσία του 25χρονου Έλληνα διεθνή επιθετικού, ο οποίος μετράει τρία γκολ και δυο ασίστ σε 23 συμμετοχές. Πέρα από τη Βαγιαδολίδ, ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη φέρονται να έχουν εκδηλώσει επίσης οι Λας Πάλμας και Αλαβές. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter