Ομοφυλοφιλικά όργια με ναρκωτικά σε σπίτι βοηθού συμβούλου του Πάπα

Ομοφυλοφιλικά όργια με ναρκωτικά σε σπίτι βοηθού συμβούλου του Πάπα

Πυρ και μανία ο Πάπας Φραγκίσκος, μετά την αποκάλυψη ότι σε σπίτι που έμενε βοηθός ενός εκ των συμβούλων του γινόταν πάρτι με ναρκωτικά και ομοφυλοφιλικά όργια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Fatto Quotidiano, το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε σε έφοδο αστυνομικών στο εν λόγω σπίτι, όπου αντίκρισαν πολλούς άνδρες να συμμετέχουν σε όργιο, υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η έφοδος έγινε στο τέλος Ιουνίου, μετά από καταγγελίες γειτόνων για «περίεργη συμπεριφορά πολλών ανδρών» και συνελήφθη ο βοηθός ενός από τους κεντρικούς συμβούλους του Πάπα. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τις ουσίες που είχε καταναλώσει και πλέον βρίσκεται σε ιταλικό μοναστήρι.

Πρόκειται για γραμματέα του καρδιναλίου Francesco Coccopalmerio, που μάλιστα ασχολείται με την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης στην καθολική εκκλησία!

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ζούσε για περίπου 25 χρόνια ο Joseph Cardinal Ratzinger πριν γίνει Πάπας Βενέδικτος XVI.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Fatto Quotidiano, λόγω του σημείου όπου βρισκόταν το διαμέρισμα, δεν χρειαζόταν κάποιος να υποβληθεί σε έλεγχο ούτε από τις ιταλικές αρχές, ούτε από την πόλη του Βατικανού.

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα επιταχύνει πλέον τη συνταξιοδότηση του καρδιναλίου Coccopalmerio, ο οποίος, δε, είχε προτείνει τον «επίμαχο» γραμματέα για προαγωγή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter