Ομολογία ενοχής από τον Αυγενάκη – Ζήτησε την απομάκρυνση του προσωπικού του φρουρού

Ομολογία ενοχής από τον Αυγενάκη – Ζήτησε την απομάκρυνση του προσωπικού του φρουρού

Ο Λευτέρης Αυγενάκης που με εξώδικό του διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι δεν έχει ιδέα για τις αποκαλύψεις του Documento, παραδέχτηκε σαφώς την πιστότητα του δημοσιεύματος, αφού ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ που ασχολείται με την φύλαξη υψηλών προσώπων την αντικατάσταση του Νίκου Μανώλη.

Ο προσωπικός αστυνομικός φρουρός του κυρίου Αυγενάκη, Νίκος Μανώλης επίσης έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλεί με ποινικούς. Η καταγραφή των συνομιλιών του Αυγενάκη δεν αποτελεί απλή καραμπόλα που προέκυψε κατά την έρευνα, αλλά δείχνει σχέσεις του βουλευτή, ο οποίος κάνει εξυπηρετήσεις στους συνομιλητές του τόσο προσωπικά όσο και μέσω του φρουρού του Νίκου Μανώλη.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν καταγεγραμμμένες συνομιλίες και του Λευτέρη Αυγενάκη με ποινικούς αλλά και του φρουρού του Νίκου Μανώλη που επίσης προωθεί ρουσφέτια και διευκολύνσεις για λογαριασμό του βουλευτή. Και μάλιστα καλεί τον ποινικό συνομιλητή αφού γίνει η δουλειά να κάνει ένα δώρο προς τον κύριο Αυγενάκη και την σύζυγό του.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Πάνο;

ΠΑΝΟΣ: Τι κάνετε, κύριε Λευτέρη;

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Πριν 15 λεπτά τελειώσαμε τη Βουλή από ένα τρέξιμο απίστευτο, από το πρωί, από τις 9.30.

ΠΑΝΟΣ: Το καταλαβαίνω.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Ακουσε λίγο. Μίλησα με τον Γριβέα τώρα.

ΠΑΝΟΣ: Ναι;

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Τον πήρα τηλέφωνο, μια χαρά άνθρωπος, ευγενέστατος είναι, Μανιάτης, το ’να τ’ άλλο…

ΠΑΝΟΣ: Ναι;

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Εγώ ζήτησα να δει θετικά το αυριανό ραντεβού και δώστε μου μια… κάνω μια παράκληση να δώσετε μια ευκαιρία γιατί αξίζει τον κόπο κτλ. κτλ., μου λέει εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Μπαμπάμτση, ίσα ίσα που έχουμε άριστη σχέση, προσωπικά τον συμπαθώ, αλλά έχω πρόβλημα με τους συνεργάτες του. Και το ξέρει, μου λέει, και έχουμε ξανακάνει κουβέντα.

ΠΑΝΟΣ: Μάλιστα.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Του λέω, τι εννοείς με τους συνεταίρους του; Εχουμε, μου λέει, δύο τρία θεματάκια, λέει, πρέπει να με βοηθήσει και ο ίδιος.

ΠΑΝΟΣ: Σωστά.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Τώρα θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο.

Αμέσως μετά τον Αυγενάκη, καλεί τον Μπαμπάμτση ο φρουρός του βουλευτή Ν. Μανώλης, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε καλά και ζητά να κάνουν κάποιο δώρο στον Αυγενάκη και στη γυναίκα του:

ΠΑΝΟΣ: Ο Λευτέρης τι σου είπε για μένα, Νίκο μου;

ΝΙΚΟΛΑΣ: Μιλήσανε κ.λπ., τον άκουσα που του είπε είναι πολύ καλό παιδί, θέλω κ.λπ., του μίλησε πολύ καλά. Μακάρι. Εγώ το μόνο, αν μπορέσει ο Λευτέρης και το ’χει οργανώσει και το ’χει κλείσει, κανόνισε εσύ με την Εύα, στη γυναίκα του Λευτέρη να της κάνετε ένα δώρο, ένα ωραίο, κάτι από το μαγαζί.

ΠΑΝΟΣ: Ρε ό,τι θέλει, ό,τι γουστάρει, τι μαγαζί; Ο,τι θέλει.

Την επόμενη μέρα, στις 22 Οκτωβρίου 2015, ο Μπαμπάμτσης καλεί την Εύα Λυμπεροπούλου, την οποία εμφανίζει ως ιδιοκτήτρια στην μπουτίκ στον Αστέρα, την ενημερώνει ότι όλα πήγαν καλά και ζητά να ετοιμάσει δώρα για τον Αυγενάκη και τη σύζυγό του:

ΠΑΝΟΣ: Ενα δώρο για τον Αυγενάκη, ένα πουκάμισο δηλαδή, και για τη γυναίκα του Αυγενάκη να δώσουμε κανένα Missoni.

EYA: Paul Shark πουκάμισο ή κάτι άλλο.

ΠΑΝΟΣ: Ναι, ναι, να πάρουμε Paul Shark.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter