Θοδωρής Ζαγοράκης: «Θείο δώρο» για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ιβάν Σαββίδης

Θοδωρής Ζαγοράκης: «Θείο δώρο» για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ιβάν Σαββίδης

Με σπουδαστές ιδιωτικού ΙΕΚ συναντήθηκε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρής Ζαγοράκης και απάντησε στις ερωτήσεις τους ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Ιβάν Σαββίδη, βγαίνοντας εμφανώς “εκτός γραμμής” από τη στάση της ΝΔ και την κριτική που ασκεί ο πρόεδρος του κόμματος του, Κυριάκος Μητσοτάκης στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, για τον νυν μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε μόνο εγκωμιαστικά σχόλια να κάνει: «Ο Σαββίδης είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ΄ επέκταση στον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε καλύτερη “καραμπόλα” για μένα, ειδικά εκείνη την περίοδο που άλλαζε το φορολογικό σύστημα στο ποδόσφαιρο. Η εφορία από το 23% πήγε στο 45%. Γι΄ αυτό και τότε έπρεπε να κάνουμε πωλήσεις παικτών. Κι ήρθε ένας άνθρωπος, με τον οποίο βρεθήκαμε τυχαία, του είπα αλήθειες, κάθισε κάτω και ξεσκόνισε όλα τα βιβλία για πέντε μήνες και τελικά ανέλαβε».

Και ο ευρωβουλευτής κατέληξε: «Σιγά-σιγά άρχισε να βάζει χρήματα, έβαλε και τεχνογνωσία και πλέον αρχίζει η απόσβεση. Ακόμη δεν έχει πάρει πίσω κάτι από αυτά που έδωσε. Αυτό που φοβάμαι, όμως, είναι… εμάς. Είμαστε αυτοκαταστροφικοί. Είναι θείο δώρο ο Ιβάν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter