Οπλοστάσιο βρέθηκε σε σπίτι 17χρονου – Είχε απειλήσει να επιτεθεί σε λύκειο

Οπλοστάσιο βρέθηκε σε σπίτι 17χρονου – Είχε απειλήσει να επιτεθεί σε λύκειο

Η αστυνομία της Καλιφόρνιας βρήκε ένα μικρό οπλοστάσιο, στο οποίο περιλαμβάνονταν δύο ημιαυτόματα τουφέκια εφόδου, στο σπίτι ενός εφήβου ο οποίος είχε απειλήσει να διαπράξει επίθεση εναντίον του λυκείου όπου φοιτούσε, γνωστοποίησε την Τετάρτη το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τις υπηρεσίες επιβολής της τάξης, είχε κάνει την απειλή αυτή την Παρασκευή, όταν διαπληκτίστηκε με έναν από τους καθηγητές του, δύο ημέρες μετά την επίθεση ενός πρώην μαθητή σε λύκειο στην πόλη Πάρκλαντ της Φλόριντας, όπου έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι.

Στο σπίτι του εφήβου, σε προάστιο του Λος Άντζελες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο τουφέκια εφόδου του ίδιου τύπου που χρησιμοποίησε ο δράστης του μακελειού στη Φλόριντα, δύο πιστόλια και γεμιστήρες που περιείχαν περίπου 90 σφαίρες, διευκρίνισε ο σερίφης Τζον ΜακΝτόνελ.

Ο μεγάλος αδελφός του μαθητή, που ήταν γνωστός για την κακή διαγωγή του, διαβεβαίωσε ότι εκείνος ήταν ο ιδιοκτήτης των όπλων, αλλά δεν εμφάνισε άδειες οπλοκατοχής για τα περισσότερα από τα όπλα. Και αυτός συνελήφθη από τις αρχές.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τάχθηκε την Τετάρτη υπέρ του να οπλοφορούν ορισμένοι εκπαιδευτικοί μέσα στα σχολεία για να προστατεύουν τους μαθητές τους σε περίπτωση επίθεσης παρόμοιας με αυτή στην Πάρκλαντ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter