Οψίμως… καραμανλικός ο Άδωνις

Οψίμως… καραμανλικός ο Άδωνις

Τη σημαία του Καραμανλισμού σήκωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος νωρίς το πρωί και πριν γνωστοποιηθεί ευρέως η συνάντηση Μητσοτάκη –Καραμανλή, δήλωνε ότι δεν είναι …όψιμος καραμανλικός.

Με δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό real, «αναγνώρισε» μάλιστα στον Καραμανλή, τον πατριαρχικό ρόλο του στο κόμμα, αυτόν δηλαδή που με κάθε ευκαιρία και κάθε τρόπο προβάλλουν τα καραμανλικά στελέχη. «Είναι ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας, είναι ο ιστορικός αρχηγός της παράταξης και έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα πολιτικά να συζητήσει κανείς μαζί του», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ενδιαφέρον έχει ότι, λησμονώντας τους μύδρους που κατά καιρούς ευθέως ή εμμέσως έχει εξαπολύσει κατά του πρώην πρωθυπουργού, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επιχείρησε να τοποθετήσει σε διαχρονικό επίπεδο τη σχέση και τη συνεργασία του με τον Κ. Καραμανλή. «Όταν δεν ανακοινώνω ότι έχω πάει στον Κώστα Καραμανλή, είμαι ο εχθρός του Καραμανλή και ο Καραμανλής με μισεί… Τον Κώστα Καραμανλή εγώ τον βλέπω σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, το πολύ κάθε τρεις -τέσσερις μήνες μια φορά στο γραφείο του πηγαίνω και τον βλέπω, όπως πολλοί νεοδημοκράτες πηγαίνουμε και τον βλέπουμε», παρατήρησε και λησμόνησε επίσης ότι πολλές φορές , ακόμη και τελευταία έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής που του ασκούν καραμανλικά στελέχη για τις διάφορες τοποθετήσεις του.

Στο ερώτημα εάν συμφωνεί με την άποψη ότι γίνεται οψίμως καραμανλικός από σαμαρικός, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Μέσα στη ΝΔ δεν υπάρχει αυτό…Είμαστε στην ίδια φάλαγγα υπό τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Όποια πολιτική αναφορά και πολιτική αφετηρία και να έχει ο καθένας μας, ο στόχος που μας ενώνει είναι να αλλάξει η χώρα κυβέρνηση μία ώρα αρχύτερα. Τα υπόλοιπα είναι για να χάνουμε χρόνο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter