Θράσος, γκάφες και επιλεκτική μνήμη σημαίνει… Άδωνης Γεωργιάδης

Θράσος, γκάφες και επιλεκτική μνήμη σημαίνει… Άδωνης Γεωργιάδης

Έντονες αντιδράσεις από διάφορους πολιτικούς πυροδότησαν τα προβλήματα που προέκυψαν στην Ύδρα με την ηλεκτροδότηση και την ύδρευση και τα οποία λύθηκαν μερικώς σήμερα.

Όπως είναι φυσικό, από τους «γνωστούς» πολιτικούς που περιμένουν πως και πως τέτοιες καταστάσεις για να τις εκμεταλλευτούν πολιτικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος έσπευσε αμέσως να σχολιάσει το θέμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στο πλαίσιο αυτό ανήρτησε την είδηση από το αγαπημένο του «Πρώτο Θέμα» γράφοντας το εξής πικρόχολο σχόλιο: «Έχει ξαναγίνει ποτέ μια ολόκληρη μέρα ένα νησί δίπλα στην Αθήνα να είναι χωρίς ρεύμα;». Συμπλήρωσε δε προκειμένου να πείσει τους ακολούθους του για το πόσο κακή είναι η σημερινή κυβέρνηση σχολιάζοντας: «όσοι είχατε απορία στο ερώτημα που ήταν της μόδας: “πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα”».

Έλα όμως που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατάφερε να πέσει σε νέα γκάφα αποδεικνύοντας την επιλεκτική του μνήμη καθώς το 2013, η Σαντορίνη είχε μείνει χωρίς ρεύμα για τρία μερόνυχτα.

Ας θυμηθούμε τι έγραφε τότε το αγαπημένο του «Πρώτο Θέμα», τον Δεκαπενταύγουστο του 2013, μεσούσης πάλι της καλοκαιρινής περιόδου:

«Νέο σοκ για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, καθώς λίγο πριν τις 9 το βράδυ, το νησί βυθίστηκε και πάλι στο σκοτάδι», αλλά και «για τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα ο ‘’Νο 1’’ τουριστικός προορισμός της χώρας».

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος ιστότοπος σημείωνε ότι «τρεις μέρες έχουν περάσει με τα διεθνή μέσα να ‘’πυροβολούν’’ την Ελλάδα για την εικόνα που παρουσιάζει ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς. Τρεις ημέρες καταστηματάρχες και έμποροι βλέπουν να γκρεμίζεται ό,τι πέτυχαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Τρεις μέρες και ακόμα το ρεύμα δεν έχει επιστρέψει πλήρως».

Η απάντηση στο ερώτημα του Άδωνη Γεωργιάδη είναι προφανής: Μπορεί πράγματι να είναι η πρώτη φορά που ένα νησί μένει χωρίς ρεύμα για μια ολόκληρη μέρα. Την προηγούμενη φορά, όταν μάλιστα εκείνος ήταν στέλεχος της κυβέρνησης Σαμαρά, ένα άλλο -ακόμη πιο τουριστικό νησί- είχε μείνει χωρίς ρεύμα για τρεις ημέρες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter