Ορεστιάδα: Οικογενειακό δράμα με ένα θάνατο και μια εξαφάνιση

Ορεστιάδα: Οικογενειακό δράμα με ένα θάνατο και μια εξαφάνιση

Έρευνες σε όλο τον Έβρο κάνουν οι αρχές για να εντοπίσουν 52χρονη κάτοικο του Νεοχωρίου Ορεστιάδας, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι της.

Η 52χρονη τα τελευταία χρόνια διέμενε μαζί με τους δύο ηλικιωμένους γονείς της. Μάλιστα είχε αναλάβει την φροντίδα τους καθώς και οι δύο ηλικιωμένοι ήταν κατάκοιτοι. Εχθές όμως στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια εντοπίστηκε νεκρός ο ηλικιωμένος πατέρας της και η ίδια εξαφανισμένη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα αγνώστου περιεχομένου που άφησε πίσω της η 52χρονη. Άγνωστος παραμένει ο ακριβής χρόνος εξαφάνισης της 52χρονης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ηλικιωμένος πατέρας της βρισκόταν νεκρός στο σπίτι εδώ και μερικές μέρες ωστόσο την ακριβή ημερομηνία θανάτου καθώς και τα αίτια αναμένεται να διαλευκάνει η νεκροψία.

Οι έρευνες επικεντρώνονται μάλιστα και στον εντοπισμό του αυτοκινήτου με το οποίο έφυγε, ένα FORD Fiesta κόκκινου χρώματος σύμφωνα με πληροφορίες. Έχουν δοθεί σε όλες τις αρμόδιες αρχές τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και ο αριθμός κυκλοφορίας, καθώς και στις διόδους προς την Τουρκία και τη Βουλγαρία, αφού οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να έχει φύγει και προς τα εκεί πάνω στην απελπισία της και την ψυχολογική κατάσταση που φαίνεται από το σημείωμα που άφησε να βρισκόταν.

Σύμφωνα με τους περίοικους, η 52χρονη που δεν ήταν παντρεμένη και ζούσε μαζί με τους δυο ηλικιωμένους και κατάκοιτους γονείς της, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε αναλάβει να τους φροντίζει, μια και η αδερφή της δεν ζούσε κοντά στο Νεοχώρι και φαίνεται να έφυγε από το σπίτι πριν πεθάνει ο πατέρας της.Φως πάντως στα αίτια και τον χρόνο θανάτου θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει σήμερα το βράδυ ή αύριο, στον Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης όπου θα μεταφερθεί η σορός του. 

Πηγή:evros-news.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter