Οργή διαιτολόγων κατά Φουρθιώτη – Τους αποκάλεσε λαμόγια

Οργή διαιτολόγων κατά Φουρθιώτη – Τους αποκάλεσε λαμόγια

Να αποκαταστήσει την αλήθεια και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όσα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του την περασμένη Κυριακή ζητάει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) από τον Μένιο Φουρθιώτη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» είπε, μεταξύ άλλων: «Δεν ακούμε κανένα λαμόγιο διατροφολόγο» ενώ λάνσαρε μέσα από την εκπομπή του αδυνατιστικό προϊόν, το οποίο –όπως ισχυρίζεται- κόβει την όρεξη και αδυνατίζει.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο σύλλογος μας σέβεται την ελεύθερη έκφραση των δημοσιογράφων! Όμως κι εκείνοι οφείλουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης, πολύ περισσότερο, ανοίκειων φραστικών επιθέσεων…».

«Συνεπώς δεδομένης και της σοβαρότητας του περιστατικού περί προσβολής ενός επαγγελματικού κλάδου υγείας, καθώς και περί παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού, καλούμε τον κ.Φουρθιώτη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του σε επαγγελματίες πτυχιούχους διαιτολόγους και να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με το διαφημιζόμενο προϊόν», επισημαίνουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter