Οργή για Σαμπάολι: «Άφησε στον πάγκο 600 γκολ!»

Οργή για Σαμπάολι: «Άφησε στον πάγκο 600 γκολ!»

Όλοι εναντίον του Σαμπάολι: στην Αργεντινή διευρύνεται ο κατάλογος των κριτικών εις βάρος του ομοσπονδιακού εκλέκτορα, με τελευταίο «ομιλητή» τον Χόρχε Ιγκουαΐν, πατέρα του διεθνή επιθετικού της Γιουβέντους, Γκονσάλο.

Ο «El Pipa» ακόμη δεν έχει… χωνέψει τον αποκλεισμό του γιου του από το νοκ άουτ αγώνα εναντίον της Γαλλίας, μια επιλογή ακόμη πιο δύσκολο να γίνει κατανοητή αφού η μοναδική νίκη της «αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο (εναντίον της Νιγηρίας) επιτεύχθηκε με τον «Pipita» δίπλα στον Λιονέλ Μέσι, από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού.

«Πραγματικά, δεν μπορώ να βρω μια λογική εξήγηση που να μπορεί να στηρίξει αυτή την απόφαση» δήλωσε ο πατήρ Ιγκουαΐν κατά τη διάρκεια του προγράμματος Animales Sueltos του σταθμού Canal America.

«Δεν ξέρω γιατί παίξαμε χωρίς το νούμερο 9 ενάντια στη Γαλλία. Αυτός (ο Σαμπάολι) θα είχε τους λόγους του, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο: έχεις δύο επιθετικούς που μαζί έχουν πετύχει 600 γκολ και δεν παίζει κανένας από τους δύο… Αν δεν σου αρέσει ο ένας, βάλε τουλάχιστον το άλλο».

Η αναφορά είχε να κάνει με τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Σέρχιο Αγκουέρο, που μπήκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα. «Ακόμη και η ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν μας ευνοούσε. Ξεκινήσαμε με την ιδέα του “ψεύτικου” σέντερ φορ και τελειώσαμε με κεντρικό επιθετικό τον Έντσο Πέρες. Όλα αυτά μου φαίνονται τουλάχιστον παράξενα. Νομίζω ότι θα ήταν σωστό να βάλουμε στο γήπεδο έναν επιθετικό περισσότερο», πρόσθεσε ο πατέρας Ιγκουαΐν.

Εν τω μεταξύ, το μέλλον του Σαμπάολι παραμένει αβέβαιο. Οι οπαδοί της Αργεντινής ζητούν την απόλυσή του και την έλευση του Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά η Ομοσπονδία δεν φαίνεται διατεθειμένη να απαλλάξει τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα από τα καθήκοντά του: στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την Diario Ole, υπάρχει το πρόβλημα της ρήτρας των 20 εκατομμυρίων, ρήτρα που θα πληρώσει η AFA στον τεχνικό σε περίπτωση πρόωρης καταγγελίας της σύμβασης.

Μια… θωρακισμένη συμφωνία, λοιπόν, που αυτή τη στιγμή συγκρατεί τον Σαμπάολι στη θέση του. Εκτός και αν οι πιέσεις του Τύπου, οι οπαδοί και, πάνω απ΄ όλα, τα «φλεγόμενα» αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας αναγκάσουν τον Σαμπάολι να κάνει ένα βήμα πίσω.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter