Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Oργή Κοτζιά για τους επικριτές

Την οργή του εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με ένα tweet που ανέβασε στον λογαριασμό του απαντώντας στους επικριτές του για τους χειρισμούς του στη Διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό.

«Αναπαράγουν ψέματα τουρκικής προπαγάνδας νομίζοντας ότι έτσι γίνονται εκσυγχρονιστές. Στην πραγματικότητα γίνονται ουρά τουρκικού εθνικισμού» τονίζει το κ. Κοτζιάς.

Πέρα από την κριτική, το φως της δημοσιότητας είδαν δημοσιεύματα στα οποία γινόταν λόγος για έντονη διαφωνία του υπουργού με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, για την τακτική που θα ακολουθούσαν στις συνομιλίες της Γενεύης.

Λίγο πριν από την  ανάρτηση του κ. Κοτζιά το Μέγαρο Μαξίμου είχε ανακοινώσει την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, όπου αξιολογήθηκε η Διάσκεψη της Γενεύης.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.