Οργισμένη ανάρτηση Δούρου στο Facebook – Το σχόλιο του Πολάκη

Οργισμένη ανάρτηση Δούρου στο Facebook – Το σχόλιο του Πολάκη

«Ο Γκέμπελς θα κοκκίνιζε μπροστά τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ρένα Δούρου απευθυνόμενη στα ΜΜΕ και κάποια «τρολλ» που σχολίασαν αρνητικά την παρουσία της στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι.

Αίσθηση παράλληλα προκάλεσε και η απάντηση του Παύλου Πολάκη στο συγκεκριμένο post ο οποίος έγραψε «Δώσεεεε!!!», για να πάρει στη συνέχεια την απάντηση-ερώτηση από την περιφερειάρχη «Ρακές;;;».

Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook

«Φθάνει πια με μια παρεούλα, τρολλ και ορισμένα ΜΜΕ που δεν σέβονται ούτε θανάτους, ούτε πόνο αλλά ούτε και την σε εξέλιξη έρευνα της Δικαιοσύνης.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο, με κάθε ψέμα, να περάσουν τη δική τους, διαστρεβλωμένη, εικόνα. Γιατί έτσι τους βολεύει, κομματικά, πολιτικά.

Ανήθικα.

Ας το πάρουν όμως απόφαση.

Δεν θα τους περάσει.

Γιατί αυτή την πορεία δεν την επέλεξα πριν από ένα ή έξι μήνες.

Είναι μια στάση ζωής.

Είναι ένα τρόπος άσκησης διοίκησης.

Όταν, στην κορύφωση του μεταναστευτικού φαινομένου τον Μάρτιο του 2016, ιδρύσαμε το Κέντρο Ειδών Πρώτης Ανάγκης (Κέντρο Logistics) για τους πρόσφυγες / μετανάστες, την ώρα που κάποιοι εμβολίαζαν – «έτσι χωρίς πρόγραμμα» – μεταναστόπουλα, εμείς επιλέγαμε τη δημιουργία μιας δομής για τη συστηματική τους στήριξη. Χωρίς να καλέσουμε τις κάμερες να μας απαθανατίσουν…

Όταν λύσαμε το χρόνιο πρόβλημα της μετακίνησης χιλιάδων μαθητών της Αττικής εγκαίρως στα σχολεία τους, στην αρχή της χρονιάς, δεν βγήκα φωτογραφία ως συνοδός σε πούλμαν.

Όταν ξεκινήσαμε το μεγάλο, και επί δεκαετίες σε εκκρεμότητα, αντιπλημμυρικό έργο διευθέτησης του Ρέματος Αγ. Αικατερίνης στη Μάνδρα, δεν ανέβηκα σε καμία μπουλντόζα για να τουιτάρω μετά τη σχετική φωτό μου. Ούτε κάλεσα τα κανάλια για θριαμβολογίες.

Όταν μετείχα στην ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Ραφήνας στις 24 Ιουλίου, παρουσία μάλιστα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για κάποιους ήμουν «αόρατη».

Όταν μετείχα στην επίσκεψη χθες του πρωθυπουργού στο Μάτι, ήμουν «γκεστ».

Είναι οι ίδιοι που διαστρέβλωσαν αναίσχυντα τα λόγια μου στη συνέντευξή μου στην εφημερίδα των Συντακτών, για να με σπιλώσουν. Για να προσθέσουν το «αδιάφορη», δίπλα στο «εξαφανισμένη».

Και για να συνεχίσουν να αγνοούν ή να διαστρεβλώνουν σημαντικές πρωτοβουλίες και συναντήσεις για την επούλωση των πληγών στην Αν. Αττική με τον Αρχιεπίσκοπο, διακεκριμένους επιστήμονες, τον αμερικανό πρέσβη.

Όποτε τους συμφέρει είμαι «αόρατη» και άλλοτε «ορατή»…

Κόβουν και ράβουν αναλόγως.

Γράφουν απαξιωτικά για τις προσπάθειες της Περιφέρειας, των ανθρώπων της, των υπαλλήλων της, να δώσουν λύσεις σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Ο Γκέμπελς θα κοκκίνιζε μπροστά τους.

Δυστυχώς για αυτούς, όσο συνεχίζουν ψέματα, παραπληροφόρηση, χυδαιότητα, και όχι μόνο απέναντί μου, τόσο περισσότερο εκτίθενται.

Τόσο περισσότερο βουλιάζουν στο βούρκο τους.

Και ως γνωστόν, ο βούρκος δεν έχει πάτο…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter