Θρήνος στη Βέροια: Νεκρός 22χρονος αθλητής – Έκανε σκι εκτός πίστας

Θρήνος στη Βέροια: Νεκρός 22χρονος αθλητής – Έκανε σκι εκτός πίστας

Ένας νεαρός αθλητής του χάντμπολ, από τη Βέροια, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ορειβατικού νυχτερινού σκι στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί χθες το βράδυ στα τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας μαζί με ομάδα τουλάχιστον 10 ατόμων προκειμένου να κάνουν ορειβατικό νυχτερινό σκι. Λίγο μετα τις 20:00 και κατά τη διάρκεια κατάβασης ο 22χρονος,. χτύπησε σε δέντρο και τραυματίστηκε. Άμεσα ενημερώθηκε από τους φίλους του το ΕΚΑΒ.

Το χιονοδρομικό κέντρο ήταν κλειστό από τις 16:00.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ που δέχθηκε κλήση, κινήθηκε άμεσα ασθενοφόρο. Ο 22χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Νάουσας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο άτυχος νεαρός ήταν αθλητής της ομάδας χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας. Ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του εξέδωσε η ομάδα του, με την οποία εκφράζει την οδύνη της για το θάνατο του αθλητή. Αναφέρει ότι ήταν παιδί του συλλόγου, από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες, ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής.Ο θάνατος του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος το Σύλλογο.Στην ανακοίνωση εκφράζονται τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.

Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας. Η σορός του 22χρονου θα μεταφερθεί για νεκροψία νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter