Θρήνος στην Κρήτη: Κηδεύτηκαν μάνα και πατέρας που δεν μπόρεσαν να σώσουν τα παιδιά τους (Photos + Video)

Θρήνος στην Κρήτη: Κηδεύτηκαν μάνα και πατέρας που δεν μπόρεσαν να σώσουν τα παιδιά τους (Photos + Video)

Βαθιά θλίψη στις Αρχάνες της Κρήτης καθώς το χωριό αποχαιρέτησε, την Κατερίνα Καναβάκη, την 37χρονη μάνα που αν και δεν γνώριζε κολύμπι δεν δίστασε να βουτήξει στη θάλασσα για να σώσει τον γιο της και την κόρη του συντρόφου της Βενιζέλου Στρατάκη, στην παραλία του Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο.

Στις 10 το πρωί στον κατάμεστο ναό της Παναγίας, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, ο ηλικιωμένος πατέρας της άτυχης κοπέλας, δεν άντεξε την οδύνη της ξαφνικής και αναίτιας απώλειας του παιδιού του και κατέρρευσε. Τραγική φιγούρα και η επίσης ηλικιωμένη μητέρα της .

Το απόγευμα της Τετάρτης στη Ροδιά, σύσσωμο το χωριό, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτισαν τον 35χρονο Βενιζέλο Στρατάκη, τον σύντροφο της Κατερίνας, που επίσης δεν δίστασε να πέσει στη θάλασσα, όταν είδε την κόρη του και τον γιο της φίλης του να παρασύρονται από τα ρεύματα.

Οι ηλικιωμένοι γονείς του Βενιζέλου Στρατάκη, Γρηγόρης και Μαρίκα, και οι τρεις αδελφές του, δεν ήταν η πρώτη φορά που αποχαιρέτισαν παιδί τους για το ταξίδι χωρίς γυρισμό. Πριν από λίγα χρόνια, είχαν χάσει τον γιο τους Κώστα σε τροχαίο δυστύχημα.

Το νεαρό ζευγάρι, είχε αποφασίσει να κατασκηνώσει στην παραλία του Γεροποτάμου για τον Δεκαπενταύγουστο, μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, ηλικίας από 7 έως και 14 ετών.

Τόσο ο Βενιζέλος όσο και η Κατερίνα είχαν από δύο παιδιά ο καθένας από προηγούμενους γάμους και θέλησαν να περάσουν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς σε μία περιοχή του Ρεθύμνου που αγαπούσαν ιδιαίτερα και είχαν επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν.

Πληροφορίες-φωτογραφίες: cretapost.gr

https://www.youtube.com/watch?v=zJSZ2Ot1ndQ







Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter