«Θρίλερ» για γερά νεύρα: Αγωνιώδεις έρευνες για τα δίδυμα κορίτσια (Photos)

«Θρίλερ» για γερά νεύρα: Αγωνιώδεις έρευνες για τα δίδυμα κορίτσια (Photos)

Έρευνες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δυο διδύμων κοριτσιών ηλικίας εννέα ετών – Τα δυο κορίτσια θεωρούνται επισήμως αγνοούμενα και το Χαμόγελο του παιδιού έχει εκδώσει  Amber Alert.

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αγωνία για τα δυο δίδυμα κορίτσια που η τύχη τους αγνοείται, ενώ από το πρωί ειδικά κλιμάκια «χτενίζουν» τα αποκαΐδια στην περιοχή Μάτι όπου η φωτιά έσπειρε τον θάνατο.

Οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο των συνεργείων. Το Μάτι έχει μετατραπεί σε βομβαρδισμένο τοπίο με χιλιάδες συντρίμμια σπιτιών και αυτοκινήτων που ακόμα σιγοκαίνε από την μανία της μεγάλης πυρκαγιάς. 




Έκκληση για τα δίδυμα κορίτσια πέρα από τους δικούς τους ανθρώπους απευθύνει και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια.

Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Χθες, ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, ισχυρίστηκε ότι αναγνώρισε τα μικρά του κορίτσια σε βίντεο που έδειξε η τηλεόραση του ALPHA, όπου φαινόντουσαν να επιβιβάζονται στο αλιευτικό «Δημήτρης» και έσπευσε στο Λιμεναρχείο Ραφήνας για να δει τη λίστα επιβαινόντων.

Δυστυχώς όμως τα ονόματα των αγνοουμένων κοριτσιών δεν βρισκόντουσαν στη λίστα, ενώ πηγές από την αστυνομία αναφέρουν πως εντοπίστηκε ο άνδρας που συνόδευε τα δύο κορίτσια και κατέθεσε πως είναι οι κόρες του.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μπέρδεμα του κ. Φιλιππόπουλου, ο οποίος μέσα στην αναστάτωσή του μπορεί να νόμιζε ότι είδε τα παιδιά του και αν αυτά παραμένουν αγνοούμενα ή έχουν διασωθεί και οδηγηθεί σε κάποια δομή, ή ακόμη χειρότερα αν έχει γίνει κάτι τραγικό αφού αγνοούμενοι είναι και ο παππούς και η γιαγιά τους.

Πλέον ερευνώνται οι λίστες και άλλων πλοιαρίων που περισυνέλεξαν πληγέντες από τη θάλασσα και το Λιμενικό βρίσκεται σε επικοινωνία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Αστυνομία που επίσης ερευνά πλέον την υπόθεση.

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει η εξαφάνιση

Την ίδια ώρα η εξαφάνιση της των δυο κοριτσιών έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις με την βρετανική εφημερίδα Times να κυκλοφορεί σήμερα με πρωτοσέλιδο τις 9χρονες αδερφές.

Όπως σημειώνεται, οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική, στο Μάτι, το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυλέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη πυρκαγιά ως την φονικότερη που έπληξε την Ευρώπη κατά την μεταπολεμική περίοδο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter