Οσόριο σε Νεϊμάρ: Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι αντοχής, για άνδρες και όχι για κλόουν

Οσόριο σε Νεϊμάρ: Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι αντοχής, για άνδρες και όχι για κλόουν

Ο προπονητής του Μεξικού, Χουάν Κάρλος Οσόριο επέκρινε δριμύτατα, χωρίς να τον κατονομάζει, τον Νεϊμάρ για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Βραζιλία:

«Η δύναμη που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο έκανε τον διαιτητή να είναι πολύ προκατειλημμένος και οι παίκτες μας κουράστηκαν από αυτό. Υπήρξε μια ενέργεια που χρειάστηκαν τέσσερα λεπτά για να ξαναρχίσει το παιχνίδι και αυτό δεν είναι ένα καλό παράδειγμα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όλα τα παιδιά που παρακολουθούν. Είναι ντροπή να χάνεται τόσο χρόνος για ένα παίκτη. Θα έπρεπε να είναι ένα παιχνίδι αντοχής, αποφασιστικότητας και ανδρών όπως γίνεται σε άλλα αθλήματα και όχι για κλόουν», είπε ο Οσόριο.

«Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από τη FIFA, η κατοχή της μπάλας ήταν 53% έως 47% υπέρ του Μεξικού είχαμε τον έλεγχο. Όσο για τη συνέχεια, δεν θα σχολιάσω. θα πρέπει να προβληματιστούμε γι αυτή την ήττα σε μια σημαντική φάση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, την κατάλληλη στιγμή, οι προϊστάμενοί μου θα λάβουν την απόφασή τους και τότε θα ανακοινώσω και εγώ τη δική μου»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter