Όταν η Άννα Διαμαντοπούλου ενοχλήθηκε από την συνύπαρξη «με όλες τις φυλές του πλανήτη»…

Όταν η Άννα Διαμαντοπούλου ενοχλήθηκε από την συνύπαρξη «με όλες τις φυλές του πλανήτη»…

Ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη στο Βερολίνο, με πρωταγωνίστρια την Άννα Διαμαντοπούλου, αποτέλεσε την αφορμή για την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ώστε μεταξύ άλλων να εκφράσει την ενόχλησή της για την συνύπαρξή της με «όλες τις φυλές του πλανήτη».

Το περιστατικό αφηγήθηκε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook: Βρισκόταν στο μετρό του Βερολίνου όταν έχασε την τσάντα και όλα τα ατομικά της έγγραφα, τα χρήματα, ακόμα και τα γυαλιά της. Από την δύσκολη κατάσταση, όπως αναφέρει η ίδια, την έβγαλε ο Γιάννης Ξυδάς, Διοικητικός Γραμματέας στο ελληνικό προξενείο του Βερολίνου, τον οποίον και ευχαριστεί δημόσια.

Ως εδώ όλα καλά. Όμως η πρώην βουλευτής και πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε επιδείνωσε το γεγονός ότι ήταν «μέσα σε ένα βαγόνι με όλες τις φυλές του πλανήτη» γύρω της. Αποστροφή που φανερώνει έναν υφέρποντα ρατσισμό, ακόμα και αν η Άννα Διαμαντοπούλου δεν είχε τέτοια πρόθεση.

Καλό είναι δημόσια πρόσωπα που συχνά εκπροσωπούν την χώρα μας στο εξωτερικό να διαβάζουν προσεκτικά τις αναρτήσεις τους στο facebook πριν εκτεθούν ανεπανόρθωτα. 

https://www.facebook.com/anna.diamantopoulou/posts/10211990613934236

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter