Όταν η ΝΔ θέλει να μην μιλάμε για σκάνδαλα…

Όταν η ΝΔ θέλει να μην μιλάμε για σκάνδαλα…

Δεν θα υπήρχε πιο εύλογος τρόπος να το πεις από τον τρόπο που το παραδέχθηκε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης.

Σύμφωνα με δήλωσή του με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento για την υπόθεση Φλώρου, «η αέναη σκανδαλολογία ευτελίζει την δημοκρατία».

Με απλά λόγια, και ενώ αίτημα του ελληνικού λαού – αν το κρίνουμε από τις αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, στις κάμερες αλλά και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις – είναι να κάτσουν οι υπεύθυνοι στο σκαμνί, η ΝΔ προτείνει να… κλείσουν όλα!

Και είναι εύλογο γιατί το θέλει αυτό…

Όσοι βασίστηκαν σε νόμους περί ευθύνης υπουργών, σε «παραθυράκια» για τον πόθεν έσχες(…) και στην συνεχή επωδό περί «σκευωρίας» θα προτιμούσαν να μην πάνε στις κάλπες με τα βαρίδια… του δικού τους παρελθόντος!

Η κρίση όμως των οκτώ χρόνων, οι λίστες Λαγκάρτν, η Siemens, η Energa, η Novartis, οι offshore εταιρείες και τα κουκουλώματα έχουν ονόματα και δράστες.

Μπορεί για τον κύριο Μηταράκη και για όλους περί τον νυν αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη να θέλουν να κουκουλωθούν όλα όσα μας οδήγησαν στον ευτελισμό της πολιτικής ζωής (των θεσμών επίσης) αλλά και στα μνημόνια και τις δανειακές, φαίνεται όμως πως δεν είναι η θέληση των υπολοίπων που ζητάνε το «γιατί» αλλά και το «στη φυλακή οι υπεύθυνοι».

Και, ναι μεν, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών αφήνει πολλούς στο απυρόβλητο, αλλά κανείς δεν θέλει να κάνει το χατίρι του Μητσοτάκη, του Βορίδη, του Άδωνη και του κάθε Μηταράκη…

Ούτε έχουν κριθεί οι υποθέσεις, ούτε έχουν λήξει, όπως λέτε κύριε Μηταράκη…

Είναι εδώ, και είτε θέλετε να απαντήσετε, είτε όχι… θα τα αντιμετωπίσετε!

Μόνον ως παραδοχή μπορεί να θεωρηθεί η δήλωσή του, πως «η υπόθεση Φλώρου έχει δικαστεί, όσοι ήταν εμπλεκόμενοι έχουν δικαστεί, είναι μία υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου και έχει τελειώσει…»

Οι καθαροί, δεν φοβούνται τίποτα…

Η καταστροφή της χώρας, έχει υπεύθυνους κύριε Μηταράκη, κύριε Μητσοτάκη…

Κοιτάξτε γύρω σας…

Σημείωση:

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος Εργασίας της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης έχει καταδικαστεί μετά από αγωγή εργαζόμενης. Η αγωγή είχε υποβληθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας και αφορούσε παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας κατά την τετραετία 2011-2015 που είχε διαπράξει στο πρόσωπο της ο Ν. Μηταράκης, ο οποίος την είχε απολύσει τον Οκτώβριο του 2015, χωρίς αποζημίωση και προφορικά, δηλαδή παρανόμως.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter