Όταν η πραγματικότητα «ξεπατικώνει» την τηλεόραση (ή πόσο μπροστά είναι το House of Cards) – Photo

Όταν η πραγματικότητα «ξεπατικώνει» την τηλεόραση (ή πόσο μπροστά είναι το House of Cards) – Photo

Πως και πως περίμεναν όλοι την πολυθρύλητη πρώτη συνάντηση μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου ομολόγου του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πως θα είναι η πρώτη τους χειραψία, ο Πούτιν θα «ντυθεί» Μακρόν δείχνοντας πυγμή ή θα το «παίξει» διπλωμάτης, τι θα πουν, πως θα κοιταχθούν και άλλα πολλά ερωτήματα ανέμεναν απάντηση σήμερα στο Αμβούργο.

Τελικά όμως η… είδηση βγήκε από αλλού. Θέλετε λόγω διαολεμένης σύμπτωσης, θέλετε λόγω του ευρηματικού μυαλού κάποιων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ηγετών βγήκε η φωτογραφία της χρονιάς.

Τείνοντας το χέρι του ο Ντόναλντ Τραμπ προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν «ξεπατίκωσε» στην εντέλεια τη σκηνή από τη γνωστή σειρά House of Cards όπου ο Φρανκ Άντεργουντ – ο πρόεδρος των ΗΠΑ που υποδύεται ο καταπληκτικός Κέβιν Σπέισι- κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση προς τον Ρώσο ομόλογό του (στη σειρά) Βίκτορ Πετρόφ, που τον υποδύεται ο Λαρς Μίκελσεν.

Επειδή φαντάζει εξωπραγματικό η συγκεκριμένη σκηνή να είναι απλώς τυχαία, το πιο πιθανό είναι ο σκηνοθέτης της συγκεκριμένης σκηνής σήμερα στο Αμβούργο – ναι, υπάρχουν σκηνοθέτες και για τέτοιες σκηνές- να είχε… έμπνευση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter