Όταν ο Άδωνις αποκαλούσε τον Κυριάκο λαϊκιστή και βαθύπλουτο γόνο (video)

Όταν ο Άδωνις αποκαλούσε τον Κυριάκο λαϊκιστή και βαθύπλουτο γόνο (video)

Ήταν Ιούνιος του 2011 και ο Άδωνις Γεωργιάδης ξιφουλκούσε εναντίον όποιου τολμούσε να μιλήσει για αποχώρησή του από το ΛΑΟΣ του κουμπάρου του, Γιώργου Καρατζαφέρη και προσχώρησή του στη ΝΔ. Εκείνος απαντούσε ότι όποιος διακινεί τέτοια σενάρια, είναι ή τρελός ή παρανοϊκός ναρκομανής.

Τότε κλήθηκε να σχολιάσει πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση των βουλευτικών αποδοχών. Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε για το σημερινό αρχηγό του, από το βήμα της Βουλής:

«Κι επειδή ζούμε στην εποχή του λαϊκισμού, ο οποίος δεν ξέρεις από πού θα σου ΄ρθει, χθες ας πούμε πήρε τη μορφή ενός βαθύπλουτου γόνου του πολιτικού μας συστήματος, ο οποίος βρήκε τη λύση του δημοσιονομικού ζητήματος εις τη βουλευτική αποζημίωση και στα δήθεν προνόμια των βουλευτών. Βεβαίως, εάν είσαι βαθύπλουτος γόνος, μπορείς να έχεις πολλές φιλοσοφικές ανησυχίες. Επειδή προφανώς ανήκεις εις την κατηγορία εκείνων που δε χρειάζεται να εργάζονται ποτέ στη ζωή τους, άρα δεν έχει καμία ανάγκη για οτιδήποτε, όσον αφορά τη λύση των πραγματικών προβλημάτων της ζωής. Μια τέτοιου τύπου συζήτηση, θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον για να λύσουμε πράγματι τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και να δώσουμε πράγματι λύσεις στο σταυροδρόμι στο οποίο βρισκόμαστε. Όχι λύσεις λαϊκίστικες, τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά λύσεις πραγματικές».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter