Όταν ο Κικίλιας προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Μητσοτάκη!

Όταν ο Κικίλιας προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Μητσοτάκη!

Τους διερμηνείς τους βγάζουν στα μικρόφωνα και στις οθόνες από την Πειραιώς για να μαζέψουν τις ασυμμάζευτες δηλώσεις Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ ότι δεν τρέφει αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες

Στην μεταφραστική προσπάθεια, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος , Β. Κικίλιας, υποστήριξε σήμερα ότι ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να πει ότι οι πολίτες δεν είναι ίδιοι και ότι δεν αμφισβήτησε την ισότητα των πολιτών έναντι των νόμων. 

«Όλοι οι πολίτες σε αυτή τη χώρα και σε κάθε Δημοκρατική χώρα πρέπει αν είναι ίσοι, απέναντι στο νόμο και να απολαμβάνουν, ομοίως τα δημόσια αγαθά. Ίσοι είναι οι πολίτες, όχι ίδιοι», υποστήριξε ο κ. Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha. Μάλιστα επεξήγησε κιόλας ότι η ΝΔ υποστηρίζει το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να εξελιχθεί:«Το δικαίωμα κάποιου ανθρώπου να προοδεύσει στη ζωή του, να προσπαθήσει περισσότερο, να δουλέψει περισσότερο είναι αναφαίρετο σε μια Δημοκρατία. Εμείς, μιλάμε για ελευθερία και για αλληλεγγύη». «Ένα μοντέρνο σύγχρονο, ευρωπαϊκό κράτος είναι υποχρεωμένο να εξασφαλίσει τις ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες. Τα ίσα δικαιώματα και την ίση πρόσβαση στην Παιδεία, στην Υγεία. Το προνόμιο της κοινωνικής ευαισθησίας δεν ανήκει στην Αριστερά» κατέληξε ο κ. Κικίλιας.

Στο πλαίσιο της μετάφρασης του… χαμένου κειμένου στελέχη της Πειραιώς και πολιτικοί παράγοντες κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνουν λόγο για απομόνωση της δράσης του Προέδρου της ΝΔ και επεξηγούν επίσης ότι εκείνο που ήθελε να πει είναι ότι οι συνθήκες, το ταλέντο και οι ικανότητες κάθε ανθρώπου, είναι αυτές που τελικά ξεχωρίζουν τους ανθρώπους σε περισσότερο ή λιγότερο αδύναμους κοινωνικά και οικονομικά.

Υπενθυμίζεται πως κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεπής ως προς την πολιτική κουλτούρα που πρεσβεύει είχε δηλώσει επί λέξει: «Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες. Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση και όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη Δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter