Όταν ο Μανωλάς ξέσπασε σε λυγμούς (Photo)

Όταν ο Μανωλάς ξέσπασε σε λυγμούς (Photo)

Αυτή κι αν είναι φωτογραφία, υποψήφια για κορυφαία της χρονιάς! Ο Κώστας Μανωλάς, ο άνθρωπος που πέτυχε το τρίτο γκολ της εκπληκτικής νίκης-ανατροπής της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα, ο παίκτης που υπέγραψε τη μυθική πρόκριση των Ρωμαίων στα ημιτελικά του Champions League, αποκαμωμένος και «άδειος» από την ένταση, τους πανηγυρισμούς, την κούραση και το στρες, κάθισε μόνος στον πάγκο των αναπληρωματικών και ξέσπασε!

Ξέσπασε σε λυγμούς, αδυνατώντας να πιστέψει τι έκανε, τι έζησε, τι πέτυχε! Και παράλληλα προσπάθησε να απολαύσει τις στιγμές, να ξαναπεράσει τις εικόνες στο μυαλό του. Να συνειδητοποιήσει ότι στην τελική, πέτυχε ο,τι ακριβώς ονειρεύονται ότι θα ζήσουν κάποια στιγμή οι ποδοσφαιριστές όλου του πλανήτη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να γίνει viral…

Τα ιταλικά ΜΜΕ

Στο μεταξύ σήμερα, τα ιταλικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον διεθνή Ελληνα στόπερ και την Ρόμα για την επική ανατροπή και πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα. Η «Corriere dello sport» έχει βασικό της τίτλο «Η Ρόμα στον μύθο» και μια ομαδική φωτογραφία των παικτών της Ρόμα την ώρα ποθυ πανηγυρίζουν με τους οπαδούς τους. Και σημειώνει το πρωτοσέλιδο της: “Θρυλική ανατροπή: 3-0 την Μπαρτσελόνα της μεγαλοπρέπειας του Λέο Μέσι. Οι “τζαλορόσι” εκρήγνυνται στον ημιτελικό. Τζέκο και Ντι Φραντσέσκο: Ναι, θα πάμε στο Κίεβο”

«Αυτοκρατορικοί» έχει τίτλο η «Gazzetta» και συμπληρώνει: «Μια μεγάλη Ρόμα ανέτρεψε το σκορ με την Μπαρτσελόνα. Τζέκο και Ντε Ρόσι ξεκίνησαν και συνόδευσαν την επική προσπάθεια απέναντι στον Μέσι, η οποία ολοκληρώθηκε από τον Κώστα Μανωλά».

Η «Tuttosport» έχει τίτλο «Ρωμαϊκή έκσταση» που συνοδεύεται από μια μεγάλη φωτογραφία του Κώστα Μανωλά

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter