Όταν ο Τραμπ δήλωνε μετά την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων: Τώρα έχω το ψηλότερο κτίριο (Video)

Όταν ο Τραμπ δήλωνε μετά την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων: Τώρα έχω το ψηλότερο κτίριο (Video)

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο άνθρωπος που τον έφερε η μοίρα να είναι πλέον Πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με δηλώσεις που είχε κάνει λίγο μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, όπου σκοτώθηκαν κοντά στα 3.000 άτομα.

Συγκεκριμένα, επανήλθε στο προσκήνιο μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στη Νέα Υόρκη, όπου καυχιόταν πως πλέον έχει το ψηλότερο κτίριο στο Μανχάταν…

Ο Τραμπ, ο οποίος τότε ήταν κτηματομεσίτης και «φλέρταρε» με την πολιτική, την ημέρα της επίθεσης είχε κάνει δηλώσεις στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WWOR όπου είχε ερωτηθεί για έναν ουρανοξύστη που είχε κοντά στους Δίδυμους Πύργους.

«Ντόναλντ, έχεις ένα από τα κτίρια-ορόσημα στο οικονομικό κέντρο. Υπέστη ζημιές, τι συνέβη εκεί;» τον ρωτάει ο δημοσιογράφος του WWOR με τον Τραμπ να επικεντρώνεται στο ότι το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου δεν ήταν πλέον το ψηλότερο κτίριο στην περιοχή και δίνοντας ελάχιστη σημασία στα αμέτρητα θύματα.

«Λοιπόν, ήταν ένα καταπληκτικό τηλεφώνημα. Το 40 Wall Street ήταν το δεύτερο ψηλότερο κτίριο στο κέντρο του Μανχάταν. Ήταν το πιο ψηλό πριν από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και στη συνέχεια όταν αυτό κατασκευάστηκε, ήταν γνωστό ως το δεύτερο πιο ψηλό και τώρα είναι το ψηλότερο. Μόλις μίλησα με ανθρώπους μου και μου είπαν ότι το θέαμα ήταν απίστευτο. Είναι 7-8 τετράγωνα πιο μακριά και όμως η Wall Street είναι γεμάτη με τούβλα, τσιμέντο και ατσάλι», ήταν τα λόγια του σημερινού Αμερικανού Προέδρου…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter