Όταν ο Τραμπ ζητούσε από τον Ομπάμα να μην επιτεθεί στη Συρία…

Όταν ο Τραμπ ζητούσε από τον Ομπάμα να μην επιτεθεί στη Συρία…

Σάλο και παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει το tweet του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο προειδοποίησε τη Ρωσία για την επερχόμενη απάντηση στη χημική επίθεση που φέρεται να πραγματοποιήθηκε στη Συρία, λέγοντας πως οι πύραυλοι «θα (αρχίσουν να) έρχονται» ενώ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τη Μόσχα για την υποστήριξη που παρέχει στον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ.

«Η Ρωσία δηλώνει ότι θα καταρρίψει κάθε πύραυλο που θα εκτοξευθεί εναντίον της Συρίας. Ετοιμάσου Ρωσία, γιατί θα (αρχίσουν να) έρχονται, ωραία και νέοι και ‘έξυπνοι’! Δεν πρέπει να είσαι εταίρος με ένα Κτήνος που Σκοτώνει τον λαό του με Αέριο και το απολαμβάνει!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/984022625440747520

Βέβαια, ο Ντόναλντ Τραμπ φημίζεται για την… κυκλοθυμικότητά του. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της προεδρίας Ομπάμα, ο Τραμπ είχε προειδοποιήσει επανειλημμένα τον Μπαράκ Ομπάμα κατά της αμερικανικής παρέμβασης στη Συρία, λέγοντας ότι θα συνέβαιναν «πολύ άσχημα πράγματα» εάν το έκανε…

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/375609403376144384

Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που ο Ντόναλντ Τραμπ τελικά εκλέχθηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς το «μότο» του ήταν «Πρώτα η Αμερική» και σύμφωνα με αυτό, δεν άξιζε να κινδυνεύσουν οι Αμερικανοί στρατιώτες στη Συρία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ έλεγε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσύρει τις αμερικανικές δυνάμεις από τη Συρία και να αφήσει τους άλλους εκεί να «βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter