Όχι» Αλαφούζου σε 40,5 εκατ. ευρώ για ΠΑΟ

Όχι» Αλαφούζου σε 40,5 εκατ. ευρώ για ΠΑΟ

Οι ώρες είναι κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό, η ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό λόγω χρεών, αλλά παρόλα αυτά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος αρνήθηκε πρόταση που του κατατέθηκε για την αγορά του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου. Η πρόταση για την ΠΑΕ ήταν 40,5 εκατ. ευρώ από το «Pan Asia Investements» fund με έδρα την Ελβετία.

Η προσφορά που έγινε στον Mr ΣΚΑΪ είναι η εξής: 13 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο, 7,5 εκατ. για το προπονητικό στο Κορωπί, χάρισμα 7 εκατ. από τη δέσμευση του τηλεοπτικού συμβολαίου και άλλα 20 εκατ. επένδυση για τις ανάγκες τις ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλαφούζος φρέναρε το deal ζητώντας 13 εκατ. ευρώ προφανώς για τον ίδιο. Οι εκπρόσωποι του fund που υπέβαλε την πρόταση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του ξεκαθάρισαν πως θα περιμένουν την οριστική του απάντηση μέχρι τις 15 Μαϊου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε χθες με τον εκπρόσωπο του fund, τον Ταϊλανδό μεγιστάνα Πάιρο Πιεγκμπονσάντ και τέθηκε επί τάπητος η πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο προέκυψε διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, ούτε λίγο ούτε πολύ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ φέρεται να είπε στον υποψήφιο επενδυτή: «Ετσι όπως πάνε τα πράγματα, η ομάδα θα υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική. Εγώ μπορώ να πουλήσω τους παίκτες και να πάρω πίσω ένα μέρος των χρημάτων που έχω βάλει, αλλά τι να την κάνετε εσείς μια ομάδα στη Β΄ Εθνική;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter