Ουάσινγκτον: Με εντολή Ερντογάν η επίθεση κατά των Κούρδων και Αρμενίων διαδηλωτών σε αμερικανικό έδαφος; (Video)

Ουάσινγκτον: Με εντολή Ερντογάν η επίθεση κατά των Κούρδων και Αρμενίων διαδηλωτών σε αμερικανικό έδαφος; (Video)

Ερωτήματα και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει οι σκηνές της βίαιης καταστολής της διαδήλωσης έξω από την κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον από τους σωματοφύλακες του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ενρτογάν.

Σε νέο βίντεο φαίνεται ότι ο Ερντογάν, μέσα από τη λιμουζίνα του, δίνει την εντολή σε σωματοφύλακά του, ο οποίος την μεταφέρει και στη συνέχεια ξεκινούν τα επεισόδια. Βγαίνει μάλιστα από τη λιμουζίνα του και παρακολουθεί τις βιαιότητες!

Και το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι ποιος έχει την εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αμερικανική κυβέρνηση ή ο Τούρκος πρόεδρος;

Οι συμπλοκές ξέσπασαν ανάμεσα σε υποστηρικτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με σωματοφύλακες του Τούρκου Πρόεδρου και ομάδας Κούρδων, Αρμενίων και άλλων διαδηλωτών.

Η αστυνομία δήλωσε ότι κατά τα επεισόδια έξω από την οικία του Τούρκου πρεσβευτή την περασμένη Τρίτη τραυματίστηκαν 11 άτομα, μεταξύ των και ένας Αμερικανός αστυνομικός, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα για βιαιοπραγίες. Τουλάχιστον ένας από τους συλληφθέντες ήταν διαδηλωτής.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=ael30RH3gbU

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter