Θυμός και αηδία για τον γιο του Σκαλούμπακα: Έκανε πολύ καλή δουλειά ο πατέρας μου στη Μακρόνησο!

Θυμός και αηδία για τον γιο του Σκαλούμπακα: Έκανε πολύ καλή δουλειά ο πατέρας μου στη Μακρόνησο!

Μερικές φορές καλό είναι να μη μιλάμε για το παρελθόν των γονιών μας, αν -για παράδειγμα-  οργάνωναν τα βασανιστήρια στη Μακρόνησο, αν έχουν συμμετέχει και μάλιστα ενεργά σε μία από τις πιο φρικτές περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, καλό είναι -από αξιοπρέπεια- να μη μιλάμε. 

Αλλά όχι, ο Σκαλούμπακας, ο γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου, διαφώνησε.

Στο πρώτο του tweet, ο χουντικός γιος του ενορχηστρωτή των φρικτών βασανιστήριων στην Μακρόνησο, Παναγιώτη Σκαλούμπακα έγραψε: «Ο Μίκης σήμερα μίλησε λες κι ακουγα τον πατερα μου στην Μακρονησο να μιλαει για την Μακεδονια! Εντυπωσιακη η στροφή του, τα στερνα τιμουν τα πρωτα! Σιγουρα ο πατερας μου θα χαμογελάει από τον ταφο του ότι τιποτα δεν έχει χαθεί… ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!».

Ο Χρήστος Σκαλούμπακας εμφανίζεται με το καινούργιο του tweet για ακόμη μια φορά αμετανόητος για τα φρικτά βασανιστήρια του πατέρα του στη Μακρόνησο και μάλιστα, υποστηρικτικός πάνω από 40 χρόνια μετά.

Μπορούμε να φανταστούμε τι φαντασιώνεται ο “πολιτικός φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη”, αλλά προς μεγάλη του απογοήτευση, τα ξερονήσια έχουν εγκαταλειφθεί πια. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter