Ούτε ο Άκης δεν θα γέλαγε με το χιούμορ της Καρακώστα

Ούτε ο Άκης δεν θα γέλαγε με το χιούμορ της Καρακώστα

Αποσβολωμένα κοιτάζονταν τα μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου μετά το ακατανόητο χιούμορ της προεδρεύουσας και βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Εύης Καρακώστα.

Στην αρχή της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Αρβανιτίδης, επισήμανε χαριτολογώντας στον Γιώργο Σταθάκη πως στην επικείμενη συζήτηση της Δευτέρας θα πρέπει να κεράσει λόγω της ονομαστικής του εορτής. Τότε, η προεδρεύουσα της Επιτροπής έκρινε σκόπιμο να παρέμβει. «Βεβαίως! Θα πάρει κάτι από τις μίζες και θα κεράσει όπως συνηθίζεται» είπε, προκαλώντας αμηχανία στα μέλη της Επιτροπής.

Αυτοματισμοί;

Η βουλευτής Β’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε απασχολήσει την επικαιρότητα και κατά την γνωμοδότηση της Βουλής για τον πρώην υποψήφιο διοικητής του ΕΦΚΑ, Στάθη Μαρίνου. Ο κ. Μαρίνος παρατήθηκε της υποψηφιότητάς του εξαιτίας του θορύβου που προκάλεσε η απευθείας ανάθεση έργου της ΗΔΙΚΑ σε στενό του συνεργάτη, την περίοδο που ο πρώην υποψήφιος επικεφαλής του ΕΦΚΑ ήταν τεχνικός σύμβουλος στην ΗΔΙΚΑ. Το γεγονός είχε γίνει γνωστό κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής που σκοπό είχε την έκφραση γνώμης για την τοποθέτηση του κ. Μαρίνου, με την αξιωματική αντιπολίτευση να προβάλλει αιτιάσεις περί ηθικού ζητήματος, οι οποίες και οδήγησαν στην παραίτηση του κ. Μαρίνου. Τότε, λοιπόν, η κ. Καρακώστα αν και ήταν παρούσα κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, αποχώρησε λίγο πριν τη ψηφοφορία, με αποτέλεσμα ο Νίκος Βούτσης να αναβάλει τη διαδικασία, αφού οι ψήφοι για το διορισμό του κ. Μαρίνου ήταν 10 υπέρ, 6 κατά και 4 «παρών». Όπως σημείωναν διάφορα Μέσα, η Εύη Καρακώστα φέρεται να… ειδοποιήθηκε εμμέσως για να αποχωρήσει από τον Νίκο Βούτση, κάτι που δεν διαψεύστηκε ούτε από τον πρόεδρο της Βουλής, ούτε από την ίδια. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter