Ουζουνίδης: Κόντρα στην ΑΕΚ κατεβαίνουμε όπως με τον Ολυμπιακό

Ουζουνίδης: Κόντρα στην ΑΕΚ κατεβαίνουμε όπως με τον Ολυμπιακό

Μια εικόνα ανάλογη με αυτή που έδειξαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, περιμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους παίκτες του, στο μεθαυριανό ματς με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στη NOVA, αναφέρθηκε τόσο στη δική του ομάδα, όσο και στην αντίπαλό του, αλλά και στο μέλλον του. 

Είπε μεταξύ άλλων για το κυριακάτικο ντέρμπι: «Περιμένω να δείξουμε την ίδια εικόνα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να δω παίκτες με διάθεση που θα δώσουν το 100%. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε με την πρωτοπόρο και με μια ομάδα που έχει συνοχή. Είναι ένα ντέρμπι και θα κριθεί κατά πολύ στις λεπτομέρειες και το πάθος».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, σχολίασε:«Σίγουρα θα την επηρεάσουν οι απουσίες, αλλά από την άλλη υπάρχει κάποιες φορές συσπείρωση. Περιμένω μια ΑΕΚ δυνατή, μια ομάδα που θα προσπαθήσει να αναπληρώσει τα κενά. Αν εμείς μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε ότι έχουν ελλείψεις, τότε δεν θα κάνουμε καλά. Είναι ένα ντέρμπι και πάντα αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Τέλος, για το δικό του μέλλον στον Παναθηναϊκό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε: «Είναι δύσκολο να φανταστώ το μέλλον μου στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή προέχει το μέλλον του Παναθηναϊκού. Θέλω να πω στον κόσμο ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους. Πραγματικά θέλω να βρεθεί μια λύση, γιατί αυτή η κατάσταση δεν ταιριάζει σε μια ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Ο Ουζουνίδης θέλω να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Το σημαντικό είναι να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Εγώ προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου, όσο αναζητούνται οι λύσεις. Δεν εξαρτάται από μένα. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει μέλλον στον Παναθηναϊκό. Δεν είμαι βέβαιος με όλη αυτή την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, αλλά είναι τόσο μεγάλο το όνομα του Παναθηναϊκού που ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter