Πάγκαλος: Ήμασταν απατεώνες – Ο λαός είναι διεφθαρμένος – Δεν χρεοκοπήσαμε λόγω σκανδάλων, αλλά από τον τυροπιτά… (Video)

Πάγκαλος: Ήμασταν απατεώνες – Ο λαός είναι διεφθαρμένος – Δεν χρεοκοπήσαμε λόγω σκανδάλων, αλλά από τον τυροπιτά… (Video)

Ατάκες απείρου κάλλους από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μας «ενημέρωσε» ότι η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε από τα σκάνδαλα της Novartis και της Siemens, αλλά από τον τυροπιτά που δεν έκοψε απόδειξη…

Σε μια… αυτοκριτική εμφάνιση στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι το 2011, όταν ο ίδιος ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «ήμασταν απατεώνες», όπως είπε (!), ενώ «ο λαός ήταν διεφθαρμένος και αντάλλασε παροχές με ψήφους».

Σύμφωνα πάντα, δε, με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, που ρωτήθηκε για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών, δεν υπάρχει χώρα χωρίς εξοπλιστικά σκάνδαλα και η διαφθορά είναι συνώνυμη με την εξουσία…

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε επίσης ότι πίσω από το γιαούρτωμα που είχε φάει βρισκόταν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή της.

«Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό.

Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας. Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου.

Τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» (ΣΚΑΪ), στους κκ Ντσούνο και Κούτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Δεν βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης.

Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του.

Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια.» σχολίασε η Ρένα Δούρου.

«Απολαύστε» τον…

https://www.youtube.com/watch?v=x2IFpdXt4Gs

Ανακοίνωση για τα όσα είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα: “Οι ύβρεις, οι χυδαιότητες και τα φριχτά ψεύδη τα οποία εκστόμισε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος, κατά του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεοπτική εκπομπή του SKAI «Αταίριαστοι», ξεπερνούν κάθε όριο. Τί καλύτερο, όμως, μπορεί να περιμένει κανείς από κάποιον που έχει επιλέξει να υπερασπίζεται τη διαφθορά και τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων στις οποίες μετείχε ή στήριζε, εκστομίζοντας φράσεις όπως «η Ελλάδα χρεοκόπησε από τον τυροπιτά που δεν έδινε απόδειξη»;

Σε κάθε περίπτωση, ο ρόλος του εργολάβου εκτόξευσης συκοφαντιών και χυδαιοτήτων που έχει αναλάβει με μεγάλη προθυμία ο κ. Πάγκαλος είναι, αν μη τι άλλο, θλιβερός.”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter