Παίκτες ΠΑΟ: «Βιώνουμε μη έντιμη συμπεριφορά» – Τι υποσχέθηκε ο Κωνσταντίνου

Παίκτες ΠΑΟ: «Βιώνουμε μη έντιμη συμπεριφορά» – Τι υποσχέθηκε ο Κωνσταντίνου

Ανακοίνωση για όσα βιώνουν φέτος στον Παναθηναϊκό εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έχουν φτάσει στα όρια τους λόγω της κοροϊδίας από τη διοίκηση Αλαφούζου.

Οι «πράσινοι» δίνουν χρονικό περιθώριο για εξεύρεση λύσης μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πάρουν δραστικά μέτρα. Χρήματα τους οφείλονται από τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε πληρώθηκαν το 50% της δόσης του συμβολαίου τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ:

«Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στον προπονητή και στους εκάστοτε διοικούντες και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς του συλλόγου.

Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή και έβαζε συνεχώς πλάτη στην ομάδα. Πουλήθηκαν αρκετοί παίκτες, μειώθηκε το μπάτζετ αλλά από τη πλευρά της διοίκησης αυξήθηκαν απέναντί μας μόνο οι υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς… Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα, και φυσικά ούτε οι επί χρόνια πιστοί υπάλληλοι της ΠΑΕ, καθώς επί μήνες δουλεύουν απλήρωτοι και βιώνουν την ίδια κοροϊδία. Εμείς ως ποδοσφαιριστές στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους υπαλλήλους.

Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας στερεύουν και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, έως το τέλος του μήνα, θα προβούμε σε πιο δραστικά μέσα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού. Κάντε και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές».

Νέα υπόσχεση από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες.

Λίγη ώρα μετά την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες του «τριφυλλιού» κατά της ιδιοκτήτριας αρχής και της διοίκησης για τη μη τήρηση των υποσχέσεων που τους έχουν δοθεί κατά καιρούς σχετικά με τα χρήματα που τους οφείλονται, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί.

Ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, καθώς όπως δεσμεύτηκε απέναντί τους την 1η Μαρτίου θα έχουν πληρωθεί κανονικά. Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν γνώριζε για την ανακοίνωση που είχαν εκδώσει οι παίκτες όταν μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ωστόσο, ενημέρωσε τους παίκτες μέσω των αρχηγών ότι οι πληρωμές θα γίνουν την 1η Μαρτίου.

Μάλιστα, μετέφερε στους παίκτες ότι υπάρχει σημαντικός λόγος (οικονομικός) που θα πρέπει τη συγκεκριμένη ημερομηνία να γίνουν οι πληρωμές, όπως τον έχει διαβεβαιώσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter