Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 7 Μαρτίου έως τις 13 Μαρτίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Super Παρολί του «Πάμε Στοίχημα»

Επιπλέον κέρδη στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» δίνει το Super Παρολί, η προωθητική ενέργεια με προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ. Με το Super Παρολί ανεβαίνουν οι αποδόσεις και διατηρούνται αμετάβλητες έως την έναρξη των αγώνων. Το Super Παρολί έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας από τον Ιανουάριο του 2017 που ξεκίνησε. Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 ένα ακόμα Super Παρολί μοίρασε κέρδη στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα», με τα over 2,5 στους αγώνες Λα Κορούνια-Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ-Μπέρνλι, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις και Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν.

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια ευρώ τα επιπλέον κέρδη από το Mega Booster

Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το Mega Booster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει μπόνους από 5% έως 100% στους παίκτες που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague και το NBA, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω. Το Mega Booster έχει μοιράσει έως τώρα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ, σε επιπλέον κέρδη. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter