Πανάκριβο μπέργκερ 10.000 δολαρίων για …καλό σκοπό!

Πανάκριβο μπέργκερ 10.000 δολαρίων για …καλό σκοπό!

Είναι ζουμερότατο, έχει 7 (παρακαλώ) μπιφτέκια και κόστισε σε εκείνον που τελικά το γεύτηκε, το …απίστευτο ποσό των 10.000 δολαρίων!

Και όχι, μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι είναι γεμάτο από τρούφα, φύλλα χρυσού, χαβιάρι και ένα σωρό ακόμα πανάκριβα υλικά. Το …πολυόροφο μπέργκερ της φωτογραφίας που ετοίμασαν στο Ντουμπάι με σκοπό να μπει σε πλειστηριασμό για την φιλανθρωπική καμπάνια του Pink Caravan που ευαισθητοποιεί τον κόσμο στο θέμα του καρκίνου του μαστού, είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά ποιοτικά, αλλά καθόλου σπάνια υλικά.

Έχει λοιπόν 7 μπιφτέκια, όσα και τα εμιράτα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παλαιωμένο τσένταρ και μπέικον από μοσχάρι. Όλα αυτά σε ένα ψωμάκι μπριός ζυμωμένο με σαφράν.

“Δημιουργοί” του μπεργκερ είναι ο Russell Impiazzi, επικεφαλής σεφ στο Le Gourmet που βρίσκεται στο Galeries Lafayette του Ντουμπάι, και ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, ο Σεΐχης Mohammed bin Abdullah Al Thani.

Πριν από δυο χρόνια, το ρεκόρ πώλησης μπέργκερ ήταν 7.000 δολάρια και φέτος ο στόχος ήταν να ξεπεραστεί αυτό το ποσό, έλεγε ο  Al Thani που τόνισε ότι τα κέρδη πήγαν όλα για τους σκοπούς της καμπάνιας για τον καρκίνο του μαστού. 

Όπως μετέδωσε το CNN, το συγκεκριμένο μπέργκερ είναι ένα από τα 4 που μπήκαν σε πλειστηριασμό. Συνολικά 29.633 δολάρια συγκεντρώθηκαν από τις πανάκριβες πωλήσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter