Παναθηναϊκός: «Άνθισε» με Μπεργκ το τριφύλλι: 1-0 τον Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός: «Άνθισε» με Μπεργκ το τριφύλλι: 1-0 τον Ολυμπιακό!

Με “εκτελεστή” τον Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην Λεωφόρο 1-0 του Ολυμπιακού, ο οποίος πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν με.. τσίτα το γκάζι και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Στο 14′ ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Βλαχοδήμου, αλλά το τελείωμα του ήταν κάκιστο. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση για τους πρωταθλητές. Στο επόμενο λεπτό σημειώθηκε το γκολ που έκρινε και το ντέρμπι.Ο Καπίνο απέκρουσε σουτ του Κλωναρίδη, ο Μπεργκ μάζεψε το ριμπάουντ και με εναέριο σουτ σκόραρε για το “τριφύλλι”. Στο 19′ ο Κλωναρίδης έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 32′ ο Καπίνο έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Εμποκού από εκτέλεση φάουλ. Στο 41′ οι “πράσινοι” έχασαν άλλη μία ευκαιρία με τον Κουλιμπαλί να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η πρώτη φάση δημιουργήθηκε στο 69′ όταν ο Εμποκού βρέθηκε απέναντι από τον Καπίνο, αλλά έκανε κάτι μεταξύ σουτ και σέντρας και η μπάλα βγήκε άουτ. Στο 74′ σέντρα του Κουλιμπαλί από δεξιά, ο Εμποκού πλάσαρε πάνω όμως στο σώμα του Καπίνο.

O Kομίνης (Θεσπρωτίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βιγιαφάνες, Κουρμπέλη, Μολέδο,Λουντ, Μποτία,Ανδρούτσο.

Παναθηναϊκός: Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες (76′ Λουντ), Εμποκού (86′ Μπουμάλ), Κλωναρίδης (76′ Λέτο), Μπεργκ.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Σισοκό, Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Μάρτινς (57′ Ανδρούτσος), Ρομαό, Ελιονούσι (81′ Καρντόσο), Τσόρι (63′ Φορτούνης), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter