Παναθηναϊκός: Έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις με Άλτμαν, Κολοβέτσιο

Παναθηναϊκός: Έρχονται οι πρώτες  ανακοινώσεις με Άλτμαν, Κολοβέτσιο

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθούν οι δύο πρώτες φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού. 

Μετά τη «λαίλαπα Μπεργκ», ο οποίος αποχώρησε για αραβικές πολιτείες, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τη μεταγραφική τους αντεπίθεση και σήμερα ή αύριο αναμένεται να ανακοινώσουν κι επίσημα τα δύο πρώτα αποκτήματα τους, τον Δημήτρη Κολοβέτσιο και τον Ισραηλινό Άλτμαν.

Οσον αφορά τον Κολοβέτσιο, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και συμφώνησε εδώ και μέρες με τους «πράσινους», ακολουθώντας τον αντίθετο δρόμο από εκείνον του Κλωναρίδη που πήγε στην Ενωση. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει από ώρα σε ώρα και θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην περίπτωση του Αλτμαν οι «πράσινοι» έστειλαν έγγραφο στην Χάποελ Τελ Αβίβ με το οποίο ενημέρωναν ότι κατέθεσαν τη ρήτρα των 150.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον παίκτη και μέσα στη μέρα θα ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες , οπότε το πολύ μέχρι αύριο ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Άλτμαν υπολογίζεται για τη θέση πίσω από τον επιθετικό, αλλά μπορεί να βοηθήσει και στα άκρα της επίθεσης…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter