Παναθηναϊκός: Παύλος και Θανάσης εναντίον Μπαλτάκου

Παναθηναϊκός: Παύλος και Θανάσης εναντίον Μπαλτάκου

Mε παρέμβαση των ιστορικών ηγετών του Παναθηναϊκού, αδελφών Γιαννακόπουλων, συνεχίστηκε το εμφύλιο σήριαλ στα ενδότερα των «πρασίνων».

Η ενέργεια του προέδρου του ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκου, να μετονομάσει το κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» (από …σκέτο Παύλος) ώστε να πικάρει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Δημήτρη, υιό Παύλου, Γιαννακόπουλο, προκάλεσε την αντίδραση των …τιμωμένων προσώπων. Η κοινή τους ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Mε περίσσια υπομονή παρακολουθούμε το τελευταίο εξάμηνο τον νυν Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να χρησιμοποιεί το όνομα της οικογένειας μας για τη δημιουργία εντυπώσεων και για να εξυπηρετήσει διάφορους προσωπικούς σκοπούς του.

Γνωρίζουμε ακριβώς τους λόγους της κάθε του κίνησης και γι΄ αυτό ακριβώς τον καλούμε να σεβαστεί την Ιστορία μας στον Σύλλογο και να σταματήσει εδώ.

Η ανοχή μας τελείωσε.

Με Παναθηναϊκούς Χαιρετισμούς

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος».

Ο Μπαλτάκος είχε προφασιστεί ως επιχείρημα της δικής του πρωτοβουλία τη φθορά της …πινακίδας που έγραφε το όνομα του Παύλου και «την αποκατάσταση μίας ιστορικής αδικίας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter