Πανελλαδικές: Αύριο και τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βαθμολογιών σε Λέσβο και Χίο

Πανελλαδικές: Αύριο και τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βαθμολογιών σε Λέσβο και Χίο

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου και τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ αντίστοιχα, των διευθύνσεων δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου και Χίου, που αναβλήθηκαν λόγω σεισμών και ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα, 3 Ιουλίου.

Οι βαθμοί και τις δύο ημέρες, θα ανακοινωθούν περί την 1 το μεσημέρι.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι (ΕΠΑΛ και ΓΕΛ την αντίστοιχη μέρα) θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τους κωδικούς τους.

Επίσης, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας «οριστικοποίηση»), μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουλίου, όπως όλοι οι υποψήφιοι, και η προθεσμία είναι αποκλειστική, αφού μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Τέλος, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι μεριμνά για την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης, προκειμένου να αποδοθεί ειδικό ποσοστό θέσεων αριθμού εισακτέων για τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις υπολειπόμενες εξετάσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις κατά περίπτωση δυσμενείς συνθήκες που υπέστησαν λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter