Πάνω από 5,5 εκατ. ευρώ η αξία της κοκαΐνης που βρέθηκε στη Βάρκιζα – Ποιος ο ρόλος του «Μάρτιν» (Photos)

Πάνω από 5,5 εκατ. ευρώ η αξία της κοκαΐνης που βρέθηκε στη Βάρκιζα – Ποιος ο ρόλος του «Μάρτιν» (Photos)

Ξεπερνά το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ η συνολική αξία της κοκαΐνης (πολύ καλής ποιότητας) που είχε στην κατοχή του ο 33χρονος Σερβοκροάτης, ο οποίος συνελήφθη, το απόγευμα του Σαββάτου, στη Βάρκιζα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Από τις ποσότητες κοκαΐνης που κατασχέθηκαν, αλλά και από αυτές που υπολογίζεται ότι διακινήθηκαν, η αστυνομία εκτιμά ότι τα κέρδη του κυκλώματος ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η σύλληψή του έγινε μετά από μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε πολυτελές διαμέρισμα στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος ο δράστης είχε κρύψει συνολικά 135 κιλά κοκαΐνης, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι ο 33χρονος είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος που έχει διακινήσει πολύ μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Σημειώνεται, ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και 35χρονος Σέρβος συνεργός του συλληφθέντα, ο οποίος αναζητείται.

Συνολικά κατασχέθηκαν στο πολυτελές διαμέρισμα της Βάρκιζας ποσότητα κοκαΐνης βάρους 136 κιλών και 75 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 12.830 ευρώ και 3 δολαρίων ΗΠΑ, ΙΧ αυτοκίνητο και ποδήλατο, τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, δύο θερμοσυγκολλητές και πλήθος νάιλον συσκευασιών για τα ναρκωτικά.

Ένα μεγάλο μέρος της πανάκριβης κοκαΐνης, που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του αλλοδαπού με το όνομα «Μάρτιν», επρόκειτο, σύμφωνα με πληροφορίες, να διακινηθεί σε ευρωπαϊκές χώρες και το υπόλοιπο στην Ελλάδα και ειδικότερα σε χρήστες με «γερό πορτοφόλι».

Η προέλευση της κοκαΐνης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τη Λατινική Αμερική, ενώ οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter