ΠΑΟΚ: Επιστροφή μετά την προετοιμασία στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Επιστροφή μετά την προετοιμασία στην Ολλανδία

Στη βάση του, με την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου προετοιμασίας του στην Ολλανδία, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Με ενδιάμεσο σταθμό τη Γερμανία, ο “Δικέφαλος” επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του για τη νέα περίοδο, αρχή στις οποίες θα γίνει με τα παιχνίδια, για τα προκριματικά του Champions League, με τη Βασιλεία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο των “ασπρόμαυρων”, με απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα ξεκουραστούν για το επόμενο διήμερο. Επιστροφή στο γήπεδο για προπόνηση ορίστηκε από τον Ρουμάνο προπονητή την Πέμπτη (19/7), πρόγραμμα στο οποίο ο Λουτσέσκου θέλει να δει συμμετοχή και από τον Φερνάντο Βαρέλα.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, υπενθυμίζεται, τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα με την Ντε Γκράαφσαπ (16/7), με την κατάστασή του να φαίνεται πως δεν εμπνέει ανησυχία. Η εκ νέου εξέτασή του, ωστόσο, σε ελληνικό έδαφος, θα δώσει την οριστική διάγνωση για το πρόβλημά του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter