ΠΑΟΚ: Έχασε από την Ξάνθη, αλλά προκρίθηκε

ΠΑΟΚ: Έχασε από την Ξάνθη, αλλά προκρίθηκε

Με την ψυχή στο στόμα προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ! Η Ξάνθη τον νίκησε 1-0 στην Τούμπα (64′ Γιουνές), αλλά ο Δικέφαλος συνεχίζει στο θεσμό, καθώς είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς που διεξήχθη στα Πηγάδια.

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, είχαν όμως δοκάρι με τον Πέλκα (40’) για να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ιβιτς φορτώθηκαν με άγχος, ακούστηκαν και αποδοκιμασίες από την εξέδρα, αλλά γλίτωσαν τα χειρότερα. «Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός. Στο ποδόσφαιρο έχεις κάποιες περιόδους που η ομάδα δεν τραβάει, δεν είναι αυτή που πρέπει. Το μόνο καλό σήμερα είναι ότι περάσαμε, καθώς ο αντίπαλος ήταν ανώτερος από εμάς», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Κάποιες φορές σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής, ξυπνάει η ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγάλει η ομάδα το καλό της πρόσωπο, που είχε σε πολλά προηγούμενα παιχνίδια. Υπήρχαν περίοδοι που παίξαμε καλά κι άλλες όχι, αλλά δεν παίξαμε ποτέ τόσο άσχημα όπως στα τελευταία παιχνίδια. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, δουλειά μας είναι να επιστρέψουμε εκεί που θέλουμε εμείς».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 90’+2′ Σολτάνι (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 42′ Βαρέλα, 82΄ Κρέσπο – 11′ Μεχία, 28′ Σολτάνι, 74′ Καρασαλίδης, 90’+1′ Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου (70′ Μάτος), Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάμπος, Μυστακίδης, Πέλκας (62′ Μπίσεσβαρ), Κουλούρης (85′ Πρίγιοβιτς).

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σιλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Μεχία (71′ Ντε Λούκας), Λάζιτς (Τριάδης), Πιτσέλι (61′ Βασιλακάκης), Σολτάνι, Γιουνές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter