ΠΑΟΚ: Μετά από 6 μήνες η επιστροφή του άτυχου Γιάννη Μυστακίδη

ΠΑΟΚ: Μετά από 6 μήνες η επιστροφή του άτυχου Γιάννη Μυστακίδη

“Αγάπησα από μικρός αυτό που κάνω με τα καλά του! Πιο πολύ το αγαπάω για αυτές τις δύσκολες στιγμές που με τη βοήθεια του Θεού, της οικογένειας μου και ανθρώπων που ειναι πάντα διπλα μου έμαθα να τα ξεπερνάω και να βγαίνω καλύτερος και πιο δυνατός! Αγαπάω την οικογένεια του ΠΑΟΚ που με ανέδειξε και ήταν και είναι σε όλα δίπλα μου. Ευχαριστώ για τις ευχές σας και σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Thanks Doctor Μανώλη”.

Το δικό του μήνυμα από το κρεβάτι της κλινικής, έστειλε ο άτυχος Γιάννης Μυστακίδης, μετά την επέμβαση στο αριστερό του γόνατο. Ο άσος του ΠΑΟΚ δηλώνει πεισμωμένος να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη κατά την διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λάρισα. Ο Μυστακίδης, υπέστη μεγάλη ζημιά στο αριστερό γόνατο, σε μια ανύποπτη στιγμή του ματς και οι αρχικοί φόβοι που μιλούσαν για ρήξη έσω μηνίσκου και παράλληλη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Μπήκε σήμερα στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα. Μετά το χειρουργείο ο ΠΑΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «ο Μυστακίδης υποβλήθηκε σε ανάταξη του έσω μηνίσκου και συρραφή αυτού, αλλά και σε συνδεσμοπλαστική του πρόσθιου χιαστού με αυτομόσχευμα. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στους έξι μήνες».

Ο 23χρονος επιθετικός σε μία προσπάθειά του να προλάβει τη μπάλα μη βγει πλάγιο (επάνω φωτό), στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με την ΑΕΛ, τέντωσε πολύ το αριστερό του πόδι κι εκεί κατάλαβε ότι κάτι συνέβη αλλά συνέχισε να παίζει καθώς δεν ένιωσε πόνο. Στην πορεία του ματς ένιωσε ενοχλήσεις και τελικά γύρω στο 75ο λεπτό ο πόνος έγινε αφόρητος. Μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο για εξετάσεις, πού έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για (τουλάχιστον) έξι μήνες

Ο Μυστακίδης έχει αγωνιστεί φέτος σε 31 παιχνίδια (τα 17 ως βασικός) και έχει σημειώσει 6 γκολ, που τον φέρνουν στη δεύτερη θέση των σκόρερ του ΠΑΟΚ μαζί με τον Πέλκα και τον Μάτος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter