ΠΑΟΚ -Σάλκε: Ένταση τα ξημερώματα με οπαδούς στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ -Σάλκε: Ένταση τα ξημερώματα με οπαδούς στη Θεσσαλονίκη

Στιγμές έντασης επικράτησαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με «πρωταγωνιστές» οπαδούς της Σάλκε, που βρίσκονται στην πόλη, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

 Γύρω στις 3 π.μ., 150-200 οπαδοί του γερμανικού συλλόγου κινούνταν στη συμβολή των οδών Εγνατία με Αντιγονιδών, επιστρέφοντας πιθανότατα στα ξενοδοχεία τους, ύστερα από νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάποιοι εξ αυτών πέταξαν αρχικά δύο βεγγαλικά χειρός στο οδόστρωμα και στη συνέχεια πέτρες, μπουκάλια και κροτίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, παρακολουθώντας τις κινήσεις τους. Οι τελευταίοι προχώρησαν σε χρήση χημικών, απωθώντας τους θερμόαιμους οπαδούς, ενώ λίγη ώρα αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί, ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις. Στις κερκίδες της Τούμπας αναμένονται απόψε γύρω στους 1.500 φίλους της Σάλκε, αρκετοί από τους οποίους βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να καταφθάσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα συγκεντρωθούν στις 5 το απόγευμα στην πλατεία του Λευκού Πύρου. Εκεί θα γίνει σωματικός έλεγχος και ακολούθως θα μεταφερθούν οργανωμένα με λεωφορεία προς το γήπεδο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter