Παπαδημούλης: Ο Άδωνης μπορεί να σβήνει tweets αλλά η ντροπή παραμένει ανεξίτηλη

Παπαδημούλης: Ο Άδωνης μπορεί να σβήνει tweets αλλά η ντροπή παραμένει ανεξίτηλη

Με ένα αιχμηρό tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε το γεγονός ότι η Πρεσβεία του Ισραήλ διαχώρισε τη θέση της από το βίντεο του ακραίου ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, που ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε σπεύσει να χαρακτηρίσει «άψογο», σβήνοντας μετά το σχόλιό του.

«Ακόμη κ η Πρεσβεία του Ισραήλ διαχώρισε τη θέση της από το βίντεο του ακραίου Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή. Αυτό που ο Άδωνις Γεωργιάδης , προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποθέωσε ως «άψογο». Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, έσβησε εκ των υστέρων το τουίτ. Η ντροπή όμως, είναι ανεξίτηλη…», έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ραβίνος είχε αναρτήσει στα social media βίντεο στο οποίο καταφέρεται εναντίον του «Ρουβίκωνα» με φράσεις όπως «αναρχοκομμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν», ενώ στη συνέχεια, με αφορμή την ενέργεια της οργάνωσης στην ισραηλινή πρεσβεία, είπε ότι αν εισέρχονταν στον χώρο, έπρεπε να αντιμετωπιστούν με μια σφαίρα στο κεφάλι, όπως οι ακτιβιστές του Στολίσκου της Ελευθερίας που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα το 2010 και έπεσαν νεκροί από Ισραηλινούς κομάντος.

Σήμερα η πρεσβεία του Ισραήλ διαχώρισε τη θέση της από τον Μορντεχάι Φριζή, με την εξής ανακοίνωση:

«Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη. Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας».

H αναδημοσίευση που υπάρχει ακόμη στον λογαριασμό του αντιπροέδρου της ΝΔ:

Αλλά ωστόσο απουσιάζει πλέον το σχόλιό του που τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα: 

“Απλά άψογος”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter