Παπαγγελόπουλος προς ΝΔ: Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται

Παπαγγελόπουλος προς ΝΔ: Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται

«Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Η “άγνωστη” φωνή που έδινε εντολές σε εισαγγελέα, θα στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμη κάποιους στη Νέα Δημοκρατία».

Αυτή είναι η “πληρωμένη” απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης αρμόδιου για θέματα διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην… απαίτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη για αποπομπή του από το Υπουργείο, επειδή αναφέρθηκε από το Βήμα της Βουλής «σε πογκρόμ συλλήψεων επιχειρηματιών που έγιναν από την προηγούμενη Κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους».

Ερμηνεύοντας τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε συγκεκριμένα σε δηλώσεις του ότι: «Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι διώξεις των χρυσαυγιτών δεν έγιναν για λόγους ουσίας, αλλά για λόγους εντυπώσεων» και κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης ότι «λειτουργεί ουσιαστικά ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στην εν εξελίξει δίκη».

Καταλήγοντας ο κ. Χατζηδάκης εξέφρασε την άποψη ότι «για την πρωτοφανή αυτή δήλωση, δεν μπορεί να παραμένει άφωνος ο κ. Τσίπρας. Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει είτε να παραιτηθεί, είτε να αποπεμφθεί. Σήμερα».

Απαντώντας λοιπόν στη δήλωση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δήλωσε :

«Άλλη μια ανόητη, απελπισμένη, παρανοϊκή και αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής μου. Εγώ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής αναφέρθηκα σε πογκρόμ συλλήψεων επιχειρηματιών που έγιναν από την προηγούμενη Κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους. Ουδεμία αναφορά έκανα για διώξεις πολιτικών. Είναι προφανής λοιπόν η παραποίηση των λόγων μου. Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Η “άγνωστη” φωνή που έδινε εντολές σε εισαγγελέα, θα στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμη κάποιους στη Νέα Δημοκρατία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter