Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Παπανδρέου μετά από τη συνάντηση με Γεννηματά: «Έγινε ένα σημαντικό βήμα»

"Έγινε ένα σημαντικό βήμα" δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά.

Στην κοινή ανακοίνωση που θα εκδοθεί σε λίγη ώρα από ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ παρέπεμψε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την συνάντηση που είχε με την Φώφη Γεννηματά στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή.

Σημείωσε όμως – μιλώντας σε δημοσιογράφους -ότι «έγινε ένα σημαντικό βήμα» προδιαθέτοντας για εξελίξεις στην κατεύθυνση της επιστροφής του στην Δημοκρατική Συμπαράταξης.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε να σχολιάσει ο,τιδήποτε σχετικά με την στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ φέρεται να δήλωσε στην Φώφη Γεννηματά ότι θα συμβάλλει στην ανασυγκρότηση της παράταξης.

Όσον αφορά στο Κυπριακό, επισήμανε ότι η διαδικασία που έχει ξεκινήσει είναι θετική επισημαίνοντας πως το κύριο στοιχείο είναι πώς οι πρωτοβουλίες έχουν παρθεί από τους ίδιους τους Κύπριους τους οποίους «πρέπει να αφήσουμε να αποφασίσουν για τον εαυτό τους».

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.