Παπαχρήστος – Πορτοσάλτε βγάζουν πόρισμα για τη Novartis και ο Άδωνις αναπαράγει

Παπαχρήστος – Πορτοσάλτε βγάζουν πόρισμα για τη Novartis και ο Άδωνις αναπαράγει

Δεν πρόλαβε να «σκάσει» το σκάνδαλο Novartis και, πριν ακόμα η δικογραφία διαβιβαστεί στη Βουλή, Παπαχρήστος και Πορτοσάλτε βιάστηκαν να βγάλουν πόρισμα και να βρουν τον ένοχο.

Φυσικά δεν είναι ούτε η φαρμακευτική εταιρεία ούτε τα πολιτικά πρόσωπα από την αντιπολίτευση των οποίων τα ονόματα εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά το Μαξίμου.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί στέλνουν τη δικογραφία της Novartis στη Βουλή, και δεν έβγαλε κατευθείαν απόφαση το… 3μελές Μαξίμου, με πρόεδρο Τσίπρα και εισαγγελέα Κοντονή. Τι περιμένουν;», έγραψε στο twitter ο Γιώργος Παπαχρήστων των «Νέων».

«Η Ζήμενς και η Λίστα Λαγκάρντ πέθαναν. Ζήτων η Novartis! Εκλογές έρχονται, η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛοπροπαγάνδα προσάναμμα θέλει για να χουμε να λέμε», σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Όλως τυχαίως», τα tweets των δύο δημοσιογράφων αναπαρήγαγε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που φαίνεται πως ψάχνει εναγωνίως σανίδα σωτηρίας από την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Novartis.

Έτσι λοιπόν, αν στη στάση των δύο δημοσιογράφων ταιριάζει το «τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων», για τον Άδωνι ταιριάζει περισσότερο το «ο σωζον εαυτον σωθητω»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter