Παππάς: Αδικαιολόγητες οι καθυστερήσεις του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες – Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την ΕΡΤ

Παππάς: Αδικαιολόγητες οι καθυστερήσεις του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες – Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την ΕΡΤ

Μη δικαιολογημένες χαρακτήρισε τις καθυστερήσεις από το ΕΣΡ στις διαδικασίες για τη διενέργεια νέου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είναι μη δικαιολογημένες, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Παππάς κάλεσε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να προχωρήσει άμεσα και χωρίς άλλη καθυστέρηση τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς -όπως είπε- του έχουν παραχωρηθεί η σχετική υποδομή και τεχνογνωσία.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» και αναφερόμενος σε δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ΕΡΤ, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «η δημόσια τηλεόραση είναι φορέας που δεν έχει την πολυτέλεια να κρύβει ειδήσεις, όπως το απλήρωτο δάνειο του κ. Μητσοτάκη ή να κρύβει κάτω από το χαλί τη δίκη και τις εξελίξεις για την υπόθεση της Siemens. Αυτά ενοχλούν. Είναι μία αποτυχημένη προσπάθεια εκτέλεσης συμβολαίου υπέρ πάρα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, επεσήμανε ότι πλέον «οι εταίροι μας έχουν αναλάβει δέσμευση για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και καλούνται να είναι συνεπείς. Πρέπει, πολιτικοί και ΜΜΕ να μπούμε στη διαδικασία να συζητάμε μεσοπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter