Παππας σε ΝΔ: Τα μεταξωτά αντίμετρα θέλουν και επιδέξια διαπραγμάτευση

Παππας σε ΝΔ: Τα μεταξωτά αντίμετρα θέλουν και επιδέξια διαπραγμάτευση

Πήρατε την άκρα δεξιά από τον προθάλαμο και την βάλατε στην διοίκηση είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής εγκαλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για την μη ψήφιση των αντιμέτρων.

Η πολιτική σας είναι «ο ακροδεξιός φιλελευθερισμός». Με τον τρόπο αυτό επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς τονίζοντας ότι ο Κ. Μητσοτάκης «πήρε την ακροδεξιά από τον προθάλαμο του κόμματός σας και την έβαλε στην διοίκηση». Όπως είπε η Ν.Δ χαρακτηρίζεται από «ακραία δεξιά πολιτική και μίσος για την αριστερά».

Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση και την θέση της Ν.Δ σημείωσε πως «τα μεταξωτά αντίμετρα θέλουν και επιδέξια διαπραγμάτευση» σημειώνοντας ότι «προπαγανδίζετε μία καταστροφή που δεν ήρθε». Η Ν.Δ είπε ο Ν. Παππάς «φόρτωσε τον ΕΝΦΙΑ στον ελληνικό λαό και τώρα που έρχεται η μείωση του ΕΝΦΙΑ δεν δέχεται να το ψηφίσει». Θύμισε πως «όταν ήταν μόνα τους τα μέτρα μας λέγατε υπογράψτε» και τώρα «καταψηφίζετε απλώς τα αντίμετρα» γιατί «δεν αντέχετε να τα ψηφίσετε τα θετικά αντίμετρα γιατί σας ανατριχιάζουν. Δεν αντέχετε να εφαρμόζονται μέτρα που ανακουφίζουν τα χαμηλότερα στρώματα της κοινωνίας». 

Μάλιστα απαντώντας στον βουλευτή της Ν.Δ Γ. Βρούτση που διέκοψε την ομιλία του ο Ν. Παππάς σημείωσε πως «διαλύσατε το 2012 την αγορά εργασίας, τότε ξεκίνησε το μεγάλο τσουνάμι μετακίνησης του ελληνικού πληθυσμού στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας» και «τώρα επανέρχονται οι συλλογικές διαπραγματεύσεις κι εσείς κραυγάζετε». Πρόσθεσε πως «η διακυβέρνηση Σαμαρά στοίχησε 250.000 θέσεις εργασίας ενώ με την κυβέρνηση Τσίπρα η χώρα κέρδισε 200.000 θέσεις εργασίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter